Min lilla famiglia denna söndag förmiddag …

Blåsväder och snö när jag vaknade och en Knut som var väldigt trött så fick ”dra” ut honom från under sängen där han ligger alltid och sover på sin egna madrass och så gick vi till parken, lämnade honom i butiken, gick och solade, hämtade honom och så gick vi hem.

Bytte om till träningskläder och när jag tittade in i mitt sovrum hade Nicole tagit upp honom till sängen där de låg båda helt utslagna och väldigt väldigt avslappnade  …

img_8463

Min lilla famiglia består av två livsnjutare <3

Löpningen gick sådär idag då jag har nog en influensa i kroppen sedan en vecka tillbaka. Mådde illa efter 10 minuter så promenerade istället. Den där milen som jag sprang några gånger i somras kändes väldigt avlägsen så nöjde mig med att promenera i 40 minuter.

Nu försöker jag hitta viljan/orken för att gå till jobbet en stund men inväntar mina små tröttisar då de skall följa med på en promenad <3

Ett söndagstips till er som kanske söker en elegant siden blus med små runda knappar i guld. Den är från Valerie och finns i två härliga nyanser. Den på bild är ljusgrå men båda färgerna finner du HÄR. Blusen kostar 1499:-

nine1023

Jeans Please Classic Stoccolma.

14938101_1059257720838513_1161251486705615962_n

Nu är det dags att få ut tonåringen och pensionären på en promenad för lite syre =)

Hoppas du njuter av en skön söndag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *