Att inte kunna komma hem & haute couture …

Igår kväll längtade jag verkligen efter att få komma hem efter jobbet, ta det där varma badet med den goda oljan från Body Shop (som jag nog alltid tar några droppar för mycket av), vira in mig i ett varmt badlakan och så mysa lite framför teven MEN så blir det inte alltid som man visualiserar oavsett hur mycket man tror på den där ”The Secret filosofin” eller inte …

När jag kände i fickorna hittade jag inte hemnycklarna, letade febrilt i väskan, plockade upp allt i den då jag vet hur lätt de kan gömma sig men nej, de låg inte där. Troligtvis hade jag lämnat de hemma och då Nicole var där när jag gick så behövde jag inte låsa …

Aldrig hänt mig innan och så typiskt att just denna fredag kväll var min dotter på Liseberg med sin pappa och familj och självklart ett sådant kvällsbesök, så klart =)

Bara att inse att min fredag kväll blev inte alls som jag hade visualiserat så blev kvar på jobbet fram till ca 2230. Passade på att ändra om lite, packa några ordrar, läsa lite nyheter och prova den där haute couture behå från Marlies Dekkers som kom för ett par dagar sedan. Ett enda exemplar finns så klart men WOW!

Kaxig med de guldiga detaljerna, söt med det ljusrosa och spetsen och cool i sin design.

img_8429

Den från förra säsongen <3

img_8430

Haute Couture skall vara extra och det kan man lugnt säga att dessa behån är <3

En av höstens mest sålda är DENNA, 1/D75 och 1/E75 kvar <3

hdam5084

Bara att titta in hos www.lavendettaclothing.se för att se hela sortimentet  som är också den alldeles perfekta presenten att önska sig av sin partner som kanske aldrig har varit gladare att köpa en då han förhoppningsvis kan få se den på (åtminstone en stund =)

Då jag inte riktigt har känt mig 100 de senaste dagarna och då det blir rätt så kallt i butiken så var det inte alls roligt att tillbringa tiden i butiken fram till sen kväll men så mötte vi upp Nicole och familj framför garaget för att få låna hennes nyckel och komma in i ett varmt hem.

Ler för jag inser att min ”vi” kan få vissa att tro att jag har sambo vilket stämmer för all del men vi är just jag och den där fyrbenta sambon som heter Knut.

Vaknade 630 med ont i halsen, huvudvärk och febrig men en Treo och ett varmt bad (igen) senare så är jag nu i butiken fram till 15.

Nackdelen med att inte ha anställda är att det där med att ”få vara lite sjuk och ligga kvar i sängen” inte riktigt är ett alternativ …

Regnig och grå dag här i småstaden men desto mysigare ikväll att komma hem och tända en massa ljus <3

Kram

4 thoughts on “Att inte kunna komma hem & haute couture …

 1. Hej

  Ohh, stackare dej att få vara kvar när man bara vill hem o mysa. var nycklarna hemma? Hoppas du mår bättre nu och inte blir sjuk
  Det syns att du tappat endel kilo, du har blivit mindre.
  Kram

  1. Hej igen

   Alltså inget fel eller negativt menar jag med att du blivit mindre, du är fin
   Kram

  2. Ja, tyckte lite synd om mig själv igår kväll då det är inte riktigt på jobbet jag ville tillbringa min fredag kväll =)
   Skall springa imorgon så hoppas vara bättre då …
   Tack snälla, det är bra 3-4 kg men alltid något <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *