När man inte har riktigt koll och grodor …

Egentligen är inte rubriken helt korrekt då det var mitt ansvar att kolla upp detta ordentligt men ibland känns det bättre att skylla på något annat som stress =)

För några veckor sedan pratade min väninna Mikaela och jag om Black Friday, ett amerikanskt begrepp som används för att namnge USA:s största shoppingdagen som just den dagen präglas av erbjudanden, reor och allt som innebär ett ”billigare pris”.

Hon trodde att denna dag inträffade som idag men googlade fram att det var fel, att den 25/11 är det riktiga datumet.

Igår fick jag dock ett mail innehållande erbjudanden om kommande Black Friday med datum just denna fredag. Fick lite smått panik då jag tänkte att jag måste ha sett fel och skrev ihop ett nyhetsbrev som jag sedan skickade iväg utan större försoning kring NÄR den stora dagen egentligen är.

Kontentan är att den riktiga Black Friday är den 25/11 men att även denna fredag är det i vissa butiker och webshopar då både jag och en väninna har fått mail om erbjudanden som gäller just idag med begreppet Black Friday som förklaring.

Antingen finns det helt enkelt flera än mig som bara tror och blandar ihop eller så är kanske alla fredagar i november lite black? =) Detta som en förklaring ifall ni har fått det där nyhetsbrevet från oss <3

Nog om det =)

Igår kväll var Nicole och jag bjudna på middag hos mor. Hennes lägenhet är i ett charmigt gammalt hus som ser ut som Villa Villekulla och lägenheten är som någon slags museum med en massa roliga saker lite överallt.

En skyltdocka med hatt välkomnar dig exempelsvis i hallen och så älskar hon grodor, hon har tom. någon slags samling av dessa hoppande gröna djur.

 img_8371

Hennes sista frog i samlingen? Här får du träffa den … =)

img_8367

Efter att Nicole hade konstaterat att hon är den enda ”normala” (vad det nu betyder och innebär =) i famiglian gick vi hem till oss för att titta på en annan familj som bjuder på sig själva, familjen Wahlgren.

Knut låg i soffan bredvid oss …

img_8375

Nu skall jag jobba på här i butiken som är öppen fram till 17 denna fredag.

Dagens OOTD =)

img_8397

Please Classic Manchester Canapa, skjorta Circle of Trust och mjuk och skön cardigan i ivory.

Allt från www.lavendettaclothing.se så klart …

 

3 thoughts on “När man inte har riktigt koll och grodor …

  1. Hej! Jag läste för länge sedan att du skulle på ”hästresa” i oktober? Men den tycks inte ha blivit av. Tänkte bara fråga vad det blev av den?
    Kram

    1. Jag skulle ha varit där den 16 oktober men all byggnation som pågått utanför butiken samt att den tjejen som skulle ha jobbat under de 2 veckorna inte längre kunde har gjort att jag får flytta resan. Dessvärre kan man bara göra den vid 2 tillfällen om året så får vänta … men den skall göras <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *