En utstickare bland utstickarna …

Jackorna från italienska Don Vanquisher är sådana jackor som man lägger märke till då de är eleganta med attityd och med det där läckra detaljer som kännetecknar den italienska designen samt exklusiviteten att det kanske finns max 3 personer i Sverige med en likadan.

Oavsett vad jag tycker om andra märken tycker jag att det är rätt så tråkigt när alla går runt i likadana jackor speciellt när man har betalat en större summa för de.

Bland alla de ursnygga utstickare finns dock en som sticker ut då den kanske inte så elegant som övriga från samma märke men lite mer casual cool.  Definitivt en jacka som de flesta som kommer in i butiken kommenterar för att de tycker att den är så snygg.

Camo gillas helt enkelt…

img_0638

img_0637

img_0636

Don Vanquisher jackorna finner du hos www.lavendettaclothing.se <3

Nu väntar en kopp kaffe med Tania och jobb …

2 thoughts on “En utstickare bland utstickarna …

 1. Måste va ärlig nu, och jag tänker vara det genom att rakt ut säga att jag tycker det är rent förkastligt att du säljer dylika jackor med rävpäls och andra liknande pälsar.
  Du som själv är djurälskare och har hund. Hur kan du göra sån skillnad på två djur, ett liv och.. ett ”liv”?
  En vädjan från mitt djurälskande hjärta till ditt, snälla se denna videon som jag bifogar.
  Skådespelerskan Olivia Munn berättar hur hon känner bla.
  Om du inte klarar av att se denna korta video från början till slut, så förstår jag inte hur du kan rättfärdiga att stödja branschen.

  Du verkar va en underbar och go människa, och jag hoppas du tar den här kommentaren för vad den är, jag är ingen färgkastande vegan, men jag är en röst åt de som inte har någon.. ❤

  Ha en fortsatt fin morgon, och en tidigt God Jul och God fortsättning!

  https://youtu.be/sVRKSY0DATI

  1. Hej Vicky, uppskattar din ärlighet och din kommentar för tro det eller inte men jag har själv varit engagerad i sådant i flera år och blev tom. osams med min syster som gick ibland modevisningar i päls, dubbelmoral från min sida då jag idag har som du själv ser på mig en jacka som är fodrad i päls. Jag väljer att inte titta på videon då jag har sett nog något liknande men man skall vara även medveten att det finns vissa skillnader i pälsindustrin. Skulle ALDRIG köpa päls från Kina då djuren avlivas på ett vidrigt sätt men att en jacka har detaljer från skadedjur i Europa tycker jag inte riktigt är samma sak, dock min personliga åsikt så klart.
   En enda jacka har rävpäls och den är också från Europa samt viktigast följer Don Vanquisher Washington konventionen gällande detta. Säkert en förklaring som ändå andas dubbelmoral från min sida och tro mig, jag är glad att människor belyser andra som du gör i din kommentar men är även av den åsikt att det finns skillnader mellan päls som föds upp bara för det, päls från Kina och päls från skadedjur i Europa men åter glad att det finns personer som drar sina gränser tidigare <3
   Önskar dig också en underbar Jul och tack för din kommentar, på riktigt även om jag kanske inte hade det bästa svaret att ge ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *