Lyckan efter svaret på ett graviditetstest …

Yrsel, svårt att koncentrera mig, lite illamående och så lite extra känslig … Vad låter det som??? =)

Gick till apoteket för att köpa det där testet, höra den trevliga expediten säga ”jag hoppas att det blir det du önskar” (ooops!) för att sedan känna ”ja, det blev exakt vad jag hoppades på” för kunde andas igen när jag såg det där minuset som innebär Ej Gravid =)

img_8308

Nu kan jag utesluta åtminstone det för även om jag självklart har spiral så finns alltid en viss risk, en risk som dock min gynekolog påstår är snart över då det kommer inte att dröja  länge till innan jag inte längre kan oavsett om jag skulle vilja eller inte.

Naturens och ålderns gång i guess men tacksam för att det blev ett rakt streck idag <3

Min väninna frågade precis ”skall du verkligen blogga om att du trodde att du kanske var gravid? Dina läsare kommer att förstå att du har sex

Log och tänkte att ”den chocken får jag väl bjuda på” =)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *