Äldre och utvilad efter november månad …

Första november och denna månad har alltid varit lite av en favorit för om några ogillar den för det gråa som den förknippas med så gillar jag den av exakt samma anledning =)

Att jag sedan fyller år och får åka iväg på semester i 10 dagar gör självklart inte saken värre för känner självklart av saknaden av lite ledighet. Denna sommar som skulle bli den bästa och skönaste för min del på flera år då den skulle präglas av 3 resor slutade istället med 3 dagar på Marbella som enda semester. De var iofs. väldigt trevliga på alla sätt och vis men tror att de flesta kan förstå min känsla av att 3 dagar är lite litet när man annars jobbar dagligen.

Att tom. sätta mig på flyget kommer därför att kännas som en avkoppling just nu för att sedan få checka in i detta rum med uteterrass <3

Jag älskar fina hotel och tror att jag skulle ha blivit perfekt som den som åker runt och recenserar lite bättre hotel. Ett drömjobb eller bara något jag tror?

863b2a6cc6cdd775396c28fd5e1bf308

Jag tror alltid en massa nämligen och säkert något som inte är så kul i längden.

Nicole är på stan med en kompis då de har sportlov och kände för att gå lite i butiker medan jag har tänt lite ljus här på jobbet för den där viktiga mysfaktorn …

img_0871

Min snygga blus (finns även i svart) kommer från Gestuz HÄR (1/34, 1/36 och 1/40 kvar) och mina denim är de med lite extra stretch från Please Jeans HÄR)

img_0865

Nu skall jag maila ett spa och kolla om de har ett nyårspaket för 2 mammor och 2 döttrar som inte kostar 5000:-/pp =)

Har du kanske något tips för oss som vill fira nyåret på ett icke traditionellt sätt och helst på något mysigt spa? =)

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *