Bästa stunden idag …

En enkel promenad på Pickesjön i trevligt sällskap och med en glad Knut som sprang och njöt av lite miljöombyte …

img_8216

Vilka färger hösten bjuder på, inget är vackrare än naturen <3

Tyvärr hade jag bara mobilen vars kamera inte riktigt fångade hur otroligt fint det var men helt magiskt och jag hade velat stanna lääääänge.

yepn8261

(Min vinterjacka kommer från italienska Don Vanquisher)

Dags att lägga mig nu och Nicole har redan lagt sig även om jag misstänker att hon ligger och ”leker” med sin nya Iphone7 mobil för visst är det roligt med en splittrans ny mobil när man har under ett par månader gått runt med en som har både varit sprucken för att för en vecka sedan sluta fungera helt… En nöjd tonåring helt enkelt <3

One thought on “Bästa stunden idag …

  1. Hej

    Ja hösten är väldigt vacker med alla färger och den klara luften och som jag redan berättat för dig så älskade min mamma den tiden på året. Kanske för att hon fyllde år på hösten och hon var ju skorpion som du så ni har väl kanske lite höst i er.

    Pickesjön låter ju lite komiskt finns det någon motsvarigt namn på någon annan sjö haha :)

    Ha en skön höstdag

    Kram G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *