Tips på toppar för under 500:-

Idag har jag inventerat kanske 1/3 av butiken tillsammans med en vän så tänkte tipsa om några godbitar som finns i just märkesrean.

Jag älskar färg även på vintern och cobalt blå är fräsch och kaxig för den vill sticka ut och det är precis vad färgen lyckas med.

 DENNA top från Gestuz kostar exempelsvis nu endast 499:- (storlekar kvar 36 & 38) och den är alldeles perfekt till den svarta kavajen och svarta byxorna för den där effekten som en accent färg ger <3

img_8176

Från Gestuz en kortare svart långärmad ribbad top som du kan ha ovanför en vit skjorta. Erica pullover som den heter finns endast kvar i storleken XS/S kvar för 399:- HÄR medan den klassiska Tillie byxan finns HÄR för 599:- En outfit för under 1000:- <3

img_8175

Min randiga boyfriend skjorta från Gestuz, nu för 599:- HÄR (storlekar kvar 1/34, 1/36, 1/38) är den som jag brukar säga jag visualiserar att jag har på mig när jag sitter med en kopp kaffe på verandan medan älsklingen  lägger armarna runt mig. Har troligtvis sett någon reklam eller film =) Skjortan har jag, verandan har jag inte och älsklingen, ja … vem vet …

img_8163

En snygg och elegant polo i en lite glittrig guldig/bronze nyans från Gestuz finns HÄR för 300:- !!! Rekommenderar att välja största storleken om du tvekar mellan två storlekar.

img_8162

Och apropå älsklingar så varför inte förtydliga för den som vill att man söker efter den? DENNA tisha från italienska Happiness med texten ”Looking for Love” är nog bättre än Tinder =) 1/L kvar (passar dig som har M) för endast 200:-

img_8154

Tipsen ovan och mycket annat finns hos www.lavendettaclothing.se <3

Nu skall lillan och jag titta lite på tv då hon som de flesta andra har sportlov denna vecka <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *