Påsar på fötterna och mocka på kroppen …

Om jag kände mig febrig med huvudvärk i några timmar så gjorde ett varmt bad och en viss irriterande läsning mig frisk igen =)

 Kanske bara för tillfället men rätt så intressant hur en irritation kan åstadkomma att fokus flyttas från en fysisk feber till det där ”koka inombords känsla” …

Sätter benen i kors och mediterar lite … Nix, det hjälpte inte det heller så pussar lite på Knuts mage som är bara sådär söt och rund och flyttar tankarna till något annat <3

Något att glädja mig över … Efter 9 månader (lika lång tid som en graviditet) har de äntligen lagt de nya stenar utanför butiken och nu håller de på med mittenfilen på denna gata som man inte längre kommer att kunna köra på men som kommer att bli ljus och säkert helt underbar att ha butiken vid när allt är klart vilket jag hoppas går fort (visualiserar starkt)

Skulle fota DENNA läckra klänning i mocka med DESSA overknees stövlar från Steve Madden men för att inte använda och gå på stövlarna hade jag påsar på de … Några tittade lite fundersamt på mig när jag gick och prasslade de 200 metrar fram och tillbaka =)

img_0694

img_0716

img_7975

Imorgon är det fredag och min väninna Linda, hennes dotter Holly, Nicole och jag skall ut och äta och så skall de sova här hos oss vilket kommer att betyda att Linda och jag kommer att ligga på var sin sida i soffan och småskratta inne i småtimmarna =)

Nicole har nog en poäng i att hon vill ha en ny 140 cm bred säng då den hon har nu på 90 cm är kanske inte så praktisk längre varken för mig eller henne då kompisar som sover över innebär att de får sova i mitt rum och jag på soffan =)

Dags att titta färdigt på nyheterna, ta en värktablett och hoppas på att lite sömn gör sitt <3

Buonanotte <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *