Tapas & soffmys …

Ikväll gick Nicole och jag på tapas middag med Linda & Holly men som vi nog anade redan innan så hade vi lika gärna kunnat ta hem maten.

Våra söta tonåringar ville hem så fort de hade ätit sista tugga så det där med att sitta och njuta en stund, eller att få dricka upp det som var i glaset fanns liksom inte med i deras kvällsbild men jag fick äta mina baconlindrade dadlar som jag bara älskar.

Då ingen ser att jag har gått ner de 5 kilon jag har gått ner kan jag nämligen lika gärna gå upp de igen, men så var det ”det där” att man gör det för sin egen skull =)

img_8016

Väl hemma satte vi på ”Wahlgrens” då alla pratade så positivt om serien och får verkligen hålla med tjejerna, en underbar mänsklig skildring om att även en offentlig kändare familj är rätt så ”normal” under ytan, när de inte står på scen.

Skall definitivt se fler avsnitt …

Mysigt att bara sitta i soffan alla tillsammans och prata, titta på tv och så la Nicole huvudet på Hollys axel och de var/ÄR så himla söta ihop <3

img_8049

Fredagsmys helt enkelt <3

Nu har jag lämnat Linda, Holly och Nicole hemma medan Knut och jag är redan i butiken för att kl. 10 öppna upp den.

Linda och Holly skall sedan åka till Örebro men kommer tillbaka till oss en kväll nästa vecka <3

One thought on “Tapas & soffmys …

  1. Hej

    Jag ser också på programmet ” Wahlgrens värld ” och gillar det verkligen och kommer fortsätta se avsnitten.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *