Mikkans stiltips, 5 kg lättare & extra sköna jeans …

Igår kväll hade jag bestämt mig för att lägga mig i tid då jag var verkligen sååååå trött och då Nicole kommer på fredag kunde jag verkligen göra det utan att känna mig tråkig =)

Något kom dock ”i vägen” =)

img_7932

Över 3 timmar och vi löste inga större konflikter varken gällande närprincipen eller i världen. Är man dock i samma bransch så blir det en hel del prat som ni kan se och minuterna bara tickade medan vi tipsade varandra om nya brands och inspirationsbilder …

Mikkan köpte Jennifer pullover från Gestuz när hon var på besök i Borås sist och kolla vad snygg den är med en skjorta under om du vill vara dressad på ett stilfullt och enkelt sätt. 2/S, 1/M och 1/L kvar på tröjan som kostar 1099:- HÄR.

14725602_10153779759156829_878372129405878960_n

Och läcker om du drar upp ärmen på tröjan också …

14633012_10153779759536829_1994066432213119721_n

Ett torsdagstips från Mikkan <3

 Nu skall jag även faktiskt lägga ut en sådan där ”kommer alltid att reta någon bild” men gör det inte för att provocera men för att jag faktiskt är nöjd att ha gått ner 5 kg senaste 8 veckor. Jag hade nämligen kommit till den vikten som jag har som en max gräns så tog helt enkelt tag i det och den vikten jag har idag har jag nog inte haft de senaste 4 åren så känner mig nöjd.

Vill du veta hur så tror jag inte att min ”diet” kommer att publiceras i någon hälsotidning då den har bland annat bestått av sallader och glassbåtar =) och utan träning. Det skall jag också snart komma igång med men självklart har jag även tagit någon Herbalife shake då jag är på jobbet hela dagar utan lunch samt kompletterat med Maggans burk av All in One boost sedan hon såg till att en levererades till mig då hon vet hur jag jobbar och hur slarvig jag är =)

Kan inte försvara mig där, jag är ett hopplöst fall men nu är jag åtminstone lite lättare och har som mål att ta 3 -4 till så att jag kan pendla lite ifall 2-3 glassbåtar rakar slinka ner istället för 1 =)

img_7942

(Jeans Miss Me HÄR)

Avslutar med en helt underbar bild på min lilla Knut som såg lite sådär skyldig ut för självklart får han inte lägga huvudet på jeansen men han passade på lite under några sekunder för svårt att inte falla för det när de är sådär extra sköna kanske?

img_7963

Nu jobb <3

8 thoughts on “Mikkans stiltips, 5 kg lättare & extra sköna jeans …

  1. Tror att när man ”bara” har de där 3 kg som man stör sig på så blir det liksom aldrig av att man verkligen tar tag i det … I tre år har jag tänkt ”jag skall” och så blev de 5 =)
   Lycka till <3

 1. Jag har gått ner från 94 kg till nuvarande 85 kg sedan 2014 och det tycker jag är bra och i mycket bättre form med löpning och gym också … man kan om man vill .. och Michela din kropp ser ju ut som en 25 årings bra jobbat :) .. fina du .. kram G

  1. Håller med Sandra för nu sitter jeansen lite skönare =)
   Har en max vikt som jag aldrig mer vill komma till (gjorde en viktresa för typ 10 år sedan) och sa då att aldrig mer.
   Kram <3

 2. Hej

  Vad härligt för dej, du ser super fin ut men det gjorde du innan också. Visst är de skönt när jeansen sitter skönt och inte några skaver hit och dit.
  Kram och Trevlig helg

  1. Väldigt skönt men ser inte riktigt att det är 5 kg…. Min våg kanske ljuger? =)
   3 till så skall jag fokusera på att bli lite fast också =) Gillar former så vill inte bli smal men hålla mig på den vikten som känns ok för mig <3 Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *