Snap och serien ”Mammor” …

Även om jag inte riktigt förstår varför snapchat har gjort en så stor succé så har jag sedan en tid tillbaka även jag ett konto där (michicastellari  ifall du vill följa).

Använder dock snap endast för att lägga ut bilder så en rätt så tråkig användare är jag nog =)

Ett plus är dock alla filter som finns och som många verkar älska då bilder i kaninöron och dylikt dyker upp lite överallt numera.

img_7888

Imorse tog jag en frukost med Tania och så fick det bli en snap bild till.

img_7907

Nu sitter jag på jobbet och fryser lite, vet inte om jag börjar få lite influensa (som många andra) eller om det bara  handlar om behovet att få sova ut en hel natt utan att vakna kl. 5 / somna vid 2.

Igår kväll tittade jag en stund på  premiäravsnittet av nya serien ”Mammor” men nej, den passade inte alls in i min typ av humor så efter 10 minuter stängde jag av den. Log inte en enda gång och tyckte nog bara att den var alldeles för hysterisk och vulgär.

Såg du den och isf. vad tyckte du? Är jag den enda i Sverige som inte alls tyckte att serien var vad jag hoppades på? Kan vara så =)

Skall nog leta efter en Alvedon i väskan, ta på mig en mjuk och skön kofta och försöka bli på bättre humör, lite off idag …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *