Att skicka ut lite inspo till 1600 personer …

Klockan 9 idag hade jag telefonmöte med ett företag som vi har anlitat för att komma igång med de där nyhetsbreven som webshopar skickar till sina kunder.

Efter en timmas utbildning testade jag att sätta ihop ett sådant med bilder/texter och lite inspo och voilá skickades den till över 1600 personer. Blev faktiskt nöjd med resultatet för kände att den skilde sig bland de som jag själv prenumererar på och som mottagare hade jag nog blivit lite inspirerad vilket är självklart ett mål i sig <3

Ibland skall man allt klappa sig själv lite på axeln =)

Mitt dagens tips i en av mina favoritfärger denna höst, ljuvliga Dorte blus från Fira, pris: 999:- HÄR & Please Classic Stoccolma.

jqfj9842

Snart skall lilla mor komma till butiken för att gå igenom en säck med kläder som jag har förberett sedan länge med sådant vi vill skänka och som hon skall ta med sig till U hjälpen där hon hjälper till.

Håller tummarna för att jag inte har något där som jag fått av henne för då lär jag höra ett rop från nedre våning och mitt svar blir då ”Knut måste ha lekt med den blusen och lagt den i högen” =)

Ha en mysig tisdag, själv hade jag velat ha kaffe och en fluffig lussekatt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *