Tre unga fantastiska kvinnor …

Jag älskar att sitta uppe sent på kvällen speciellt om det regnar för det ljudet och doften älskar jag <3

Imorgon tänker jag vara på jobbet redan vid 7 då jag har en hel del att göra men just nu sitter jag och funderar lite.

Minns ni de drömmar ni hade kring er framtid när ni var i 20-25 års åldern? Jag sitter nämligen och undrar hur många % av oss alla som drömde får leva det livet de så starkt trodde på i ung ålder?

I webshopen har vi två underbara tjejer som snällt har ställt upp som modeller och så vår duktiga unga vackra fotograf. Tre tjejer i den åldern då man tror att man kommer att erövra världen för visst är detta verkligen en möjlighet då världen kan erövras på många olika sätt om så på ett blygsamt sådant.

Matilda som med sin underbara boho stil har idag över 58.000 följare på instagram (@matildadjerf), följare från världens alla hörn som inspireras av de vackra naturliga bilder som hon tar från fantastiska platser med vatten, sol, strand, bikini och sköna avslappnade plagg som någon slags tema för den hon är.

Här ett smakprov på de vackra bilder som väntar om du börjar följa henne. Valde dessa då hon har på sig den vackra klänningen från For Love & Lemons som du finner HÄR.

201672022495586451155015_sbig

201672022494670711155015_sbig

Om några veckor åker hon till Bali och Australien med sin kille för att fortsätta lägga ut de där bilderna som får oss att längta efter exotiska miljöer samtidigt som man bara önskar ha hennes fantastiska hår, solbränna och samma möjlighet att kunna resa som hon gör, en prioritering hos henne nu efter studierna på gymnasiet.

Erfarenheter, mötet med nya människor och kulturer, upplevelsen av nya platser och självklart de där korten som kommer att göra att hennes instagram kommer att fortsätta växa då detta är för henne ett mål och ett verktyg för att få jobba med just det hon gillar och brinner för.

Karolina (@karolinaar) med sin mer klassiska stil och med svart som favoritfärg har bara ett par månader efter studenten redan fått jobb, ett jobb som ger henne chansen och möjligheten att lära sig och utveckla det passion hon har för fotografering och redigering samtidigt som hon blir blyg och osäker om hon själv skall stå framför och inte bakom kameran.

Karolina gillar inte selfies men här ett par på henne i DENNA tisha från Karl Lagerfeld.

img_6905

Processed with VSCO with s2 preset

Redan för några år sedan kom hon till oss i förra butiken för att göra sin praktik med och hos oss då hon anade nog att vi var bara glada att ha någon som älskade det där med att ta kort. Att få jobba med en hobby och ett intresse är en otrolig lyx men något hon har jobbat för då både praktik och fördjupningsarbetet i skolan har handlat just om detta intresse.

Amanda (@amandaedentoft) med sitt näpna utseende och starka fysik , som med sitt intresse för träning inspirerar sina följare med den där kroppen som är ett kvitto på flertal timmars slit för de muskler är inget man får gratis, det förstår tom. jag =)

Drömmen om att bli polis, att med sin ödmjukhet men även styrka kunna hjälpa till i ett samhälle där flera mer än någonsin behöver just det. Att redan i ung ålder har fått lära sig att livet är inget som är givet men något att vara tacksam för, en smärtsam lärdom som även innebär en insikt som kanske inte alla i samma ålder har.

Bilden nedan är lånad från Amandas facebook sida.

14495362_10209306394889289_5139278648888857196_n

Även Amanda i For Love and Lemons klänning HÄR och overknees stövlar från Steve Madden HÄR

josefinaswing

Tre fantastiska unga kvinnor med troligtvis olika drömmar och prioriteringar och jag hoppas av hela mitt hjärta att det de drömmer om i livet blir även deras verklighet och vardag oavsett om det handlar om att fotas på vackra stränder och designa underbara bikinin, jobba som fotograf med möjligheten att fota just de platser och människor hon alltid har drömt om eller om att göra en insats i ett samhälle som just behöver det.

Nu är snart klockan 1 och det är nog dags för mig att lägga mig om jag skall upp om 5 timmar men skall försöka påminna mig själv om vad jag drömde om  för tyvärr har nog verkligheten gjort att åtminstone jag  har glömt bort de vilket jag hoppas att de aldrig behöver göra <3

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *