Shopping tips från 199:- till …

Man kan nästan tro att vi är väldigt troende här i vår lilla famiglia då vi lägger stor tyngd på att söndagar är vilodag =)

Får dock erkänna att jag redan har hunnit en sväng till butiken och skall snart dit igen så helt vila är det väl aldrig men skall nog ändå inte klaga, inte idag iaf.

Något jag rensar typ 1 eller 2 ggr om året är den där lådan med underkläder för trosor slänger jag nog oftast efter ett år då jag gillar inte urtvättade sådana.

Idag provade jag de söta underkläder som kommit från amerikanska Free People.  De finns i färgen som jag har på mig på bild men även i svart. Gulligt spets, små söta blommor, en skön model och ett pris som är helt ok (199:- för trosan och 399:- för behån).

Kanske ett bra julklappstips då behån är enkel i storlek och inte kräver några större efterforskningar.

Storlek Small motsvarar A & B kupa medan storlek Medium C och D.

img_7779

Storlek D70 eller E75 kvar på denna bh från Marlies Dekkers som sålde nästan slut över en helg men titta även in bland de klassiska och återkommande modellerna från detta märke.

hdam5084

Jag älskar nämligen underkläder men det kanske man lätt kan ana <3

Minns som igår när mina morföräldrar och moster bilade från Sverige till Italien och så åkte min syster och jag med de till Sverige (enda gången tror jag som vi inte åkte med våra föräldrar). Vi stannade i Tyskland för att övernatta när jag fick syn på mormors trosor som såg ut som ett tält och vi skrattade så att vi grät och hon med som tur är då hon nog insåg själv att man behöver inte överdriva storleken =)

Gulligt hur man minns vissa sekvenser från åren som varit <3

Innan jag nu går till butiken för ytterligare en stund präglad av jobb så tänkte jag tipsa dig om REAN som finns i min underbara väninnas webshop: WWW.MIKKAS.COM 

Alltså tröjan hon har på bild kan bli din för 199:- !!!! Jag beställde en när hon fick in de för några månader sedan och kan därför intyga att de är otroligt sköna. Inget att tveka om, tröjan finner du HÄR <3

Byxorna hon har dock på sig är från Oneteaspoon, kostar 1199:- och finns HÄR. Då jag tycker att Mikaela har väldigt bra smak är jag nöjd att hon gillar det jag säljer …

img_7806

Just nu gör hon inget annat än att kommentera bilderna på detta nattlinne från For Love and Lemons med tillhörande kimono.

Helt bedårande söt att strosa runt i på morgonen eller kvällen i sitt städat hem medan ens underbara barn leker som små söta änglar, tonårsbarnen gör sina läxor för att en stund senare genuint skratta åt dina skämt och ens man/partner bara påminner dig hela tiden om hur vacker och bedårande just du är … Allt det medföljer nämligen nattlinnet som du finner HÄR.

img_7499

img_7308

Dagens tips går från 199:- till över 2000:-  och med detta önskar jag dig en trevlig dag för en viss jacka som dragit många blickar på sig skall snart fotas <3

6 thoughts on “Shopping tips från 199:- till …

  1. Har funderat på det men när jag var i kontakt med Skattemyndigheten så var det ingen talan om det då jag gör reklam åt kläder jag säljer i min butik och det framgår i beskrivningen till höger att jag driver just butiken. Då min vardag handlar om jobb så är det naturligt och inget jag får betalt för =)
   När jag dock har gjort reklam åt något bolag som har betalat mig så har jag skrivit ”sponsrat inlägg” i både början som i slutet som man skall göra har jag lärt mig.
   Och gäller din åsikt att jag gör PR för min väninnas webshop så är det inget jag får betalt för så klart =)
   Ganska intressant det där med reklam och bloggar tycker jag själv men att tipsa om en väns rea, är det reklam om du gör det i ren vänskap?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *