Hur man tappar följare på instagram …

Om människor tipsar angående hur man ÖKAR antalet följare på sociala medier så tänkte jag tipsa om hur man MINSKAR de =)

Alltid lika intressant hur en bild på mig själv i underkläder tagen själv framför en spegel och därför utan någon irriterande pose (enligt mig)  eller min (ansiktet är inte ens med) kan göra att ca 10-20 slutar följa =)

Jag säljer bland annat underkläder så visar som alltid upp det jag säljer men självklart hade jag inte tagit bilden om jag inte var rätt så nöjd med hur jag såg ut på den (tror mig inte vara den enda som väljer den bästa alternativen bland de klicken man har tagit)

På sociala medier lägger var och varannan ut citat gällande hur viktigt det är att vara nöjd med sig själv men om någon (i detta fall jag =) visar sig i underkläder (skulle kunna jämföras med en bikini bild då du visar varken upp mer eller mindre) så kommer den där moraliska pekfingret direkt fram hos vissa.

Min bild är i försäljningssyfte men låt oss säga att jag i 45 års åldern vill bara lägga ut en bild i bikini eller underkläder för att bara visa att jag är nöjd med mig själv, vore inte DET helt fantastiskt och inspirerande?

Den intressanta frågan är om bilden hade tagits emot på ett mindre provokativt sätt om jag hade haft en B kupa som byst. Är det kvinnor som väljer att avfölja (tror jag) män, eller blandat?

Skall inte fördjupa mig i detta mer än så men gör alltid en uppskattning om hur många jag tror kommer att välja att avfölja mig varje gång jag lägger ut en liknande bild (vilket dock sker väldigt sällan)

Saken är den att för mig är instagram och då även min privata ett sätt att visa upp vad jag gillar för kläder/skor och accessoarer mer än att visa vad jag äter (hade blivit mest bilder på glassbåtar dessa dagar) eller annat.

Ser inte heller instagram som någon slags popularitetstävling där störst antal vinner men som en kanal för att kommunicera ut utbudet från butiken och webshopen där även underkläder ingår …

Så är du över 40 (snart 45) har en större byst än genomsnittet så skall du helt enkelt visa dig i bikini eller i underkläder om du vill minska antalet följare =)

Ett tvärtom tips från mig som gör ofta saker och ting just tvärtom men sådan är jag med alla mina positiva och negativa sidor <3

img_7124

(Gossig tröja från Free People, denim Miss Me Jeans och skor El Vaquero)

<3

 

One thought on “Hur man tappar följare på instagram …

  1. Hade jag haft instagram så hade jag följt dej. Tycker du ska fortsätta visa upp både dej Och dina kläder. Tycker din byst passar dej perfekt men inte alla som klär i stora tuttar. Tycker bara du är en fantastisk kvinna. Krama jocke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *