Juicy Couture, de bästa mjukisdressarna …

För ca 17 år sedan köpte jag min första svarta mjukisdress från Juicy Couture och hade den i säkert 7 år och trots flera tvättar (använde den ofta) så höll den alltid färgen.

Just för att jag alltid har tyckt att deras mjukisdressar är värda sina pengar (då man använder dessa ofta och de håller länge) så ville jag så gärna få in märket i sortimentet hos lavendettaclothing.se

Idag fotade vi den svarta med glittrande stenar från just Juicy Couture för just en Juicy dress (som jag köpte för 3 år sedan i NY) var vad jag hade på mig när jag gick ner till jobbet idag. Typsikt mysig söndagsklädsel … bland annat =)

Här kommer flera bilder på en av de mjukisdressar vi har från just detta amerikanska märke <3

Byxorna har vi i storlekarna XS/S/M & L HÄR,

Överdelen har vi i storlekarna S/M & L HÄR.

img_0779

På fötterna de låga pälsiga Mou bootsen <3

img_0788

Överdelen är inte lika tajt som den är på vissa andra modeller så du kan välja samma storlek på nederdelen som på överdelen …

Dragkedjan är i guld för Juicy har alltid detaljer i guld vilket också är nog en anledning till att jag älskar märket…

img_0791

Byxorna har fickor med små guldiga nitar på baksidan och mudd längst ner (vi har lite olika i vår webshop)

Självlart  glittrande stenar på både byxorna som på baksidan på överdelen.

acsy1218

Jag brukar sälja in dessa mjukisdressar även som den bästa klädseln under längre flygresor då man vill vara bekväm men ändå känna sig ”klädd” och det är just den kombinationen som gör de helt fantastiska.

Knut följde med när vi fotade dressen och han såg sådär lustig ut som bara han kan göra <3

img_0770

Har jag världens sötaste Knut? Detta är egentligen ingen fråga får jag erkänna <3

img_0767

Är du för ”more is more” finns även en läcker keps i samma serie …

img_0817

Foto Karolina <3

Nu skall jag byta ut bilderna i webshopen till dessa och denna mjukisdress samt flera andra och annat från Juicy Couture finner du hos

WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *