Att vara nära att svimma …

Imorse var det dags för den årliga vaccinationen så efter en stund i butiken gick Knut och jag till veterinären och han darrade lite då han nog förstod att något för honom ovanligt var på gång … Jag har världens känsligaste pomeranian <3 I väntan på veterinären …

img_7826

Jag bara älskar den där lilla nacken …

Och så var det dags för den trevliga veterinären att göra entré och det gjorde hon med lite Frolic vilket självklart Knut uppskattade =)

En liten undersökning konstaterade att allt verkar bra på honom förutom lite tandsten på tänderna längst in. Vid frågan tyckte hon att man känner revbenen på honom men midjan är inte lika tydlig (log för mig själv =) så hon rekommenderade att banta ner honom 2 hg.

img_7828

I hundlivet misstänker jag att man får säga ”banta” medan vi människor skall kalla det för att byta livsstil … Att byta livsstil är för mig samma som att banta =) så om jag vill gå ner 3-4 kg skall han bara gå ner 2 hg. Så orättvist =) Knut vägde 4,7 kg jämfört med mina plus 60kg så där finns nog skillnaden =)

Det märkliga är att jag kände att jag nästan svimmade. Det är något märkligt som händer i mig när mina djur undersöks eller dylikt, det blir för känsligt helt enkelt för jag fick andas lite djupt för att få åter syre.

När jag bodde i Italien och hade min Groenendal Jack, min absolut bästa vän under en tuff period i livet, var jag hos en snygg veterinär som skulle dra en tand på honom under narkos så klart. Jag var med och svimmade direkt så han fick ta hand även om mig =)

Jag har haft hittills turen att aldrig behövt under dessa snart 10 år besöka veterinären för annat än vanliga vaccinationer så en frisk liten Knut har jag och hoppas att detta fortsätter så i flera år till.

Tillbaka till jobbet där jag sitter just nu på kontoret och försöker ta produkt för produkt och kolla att storlekar i webshopen stämmer med verkligheten.

En av mina favorit pullover från Gestuz är den enkla med vidare ärm som vi har i navy blått och i off white. Lyxig i sin enkelhet och igår hade jag den till Please Classic Stoccolma som vi åter har fått påfyllning av och på fötterna underbara sköna Mou Boots.

img_0648

Jennifer pullover finns nu kvar 1/S, 1/M & 1/L kvar, pris: 1099:- HÄR, Please jeansen i tvätten Stoccolma har vi i storlekarna XXS-L (efter påfyllning), pris: 1699:- HÄR & Mou Bootsen som jag har levt i sedan de levererades finns 1/36, 1/37 och 1/38 kvar av HÄR. Gå gärna ner en storlek på dessa så lovar jag att du kommer att tom. vilja ha de när du är hemma <3

img_0644

Snart skall jag gå och fixa min systemkamera, köpa galgar och springa en massa små ärenden.

Allt jag har på mig finner du så klart hos www.lavendettaclothing.se så skall jag fortsätta gå igenom andra produkter innan ärenden väntar…

img_0647

Önskar dig en fantastisk höstlig dag <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *