Kaktusar, ananas & blommor …

Idag har det varit en regnig dag och med all sand utanför butiken så var det inte alls roligt att få in allt  … Försöker trösta mig med att nästa vecka kommer äntligen gatuplattorna att läggas utanför och förbi butiken så att åtminstone det är över efter 8 månader =)

Gick in till grannbutiken Buketten där jag har köpt nya kaktusar till Nicoles rum samtidigt som jag behöver nog plantera om de jag har i vardagsrummet. Är det bara jag som älskar just denna växt?

img_0251

img_0252

Se den söta ananas växten här nedan <3  Tänk vad som händer när ananasen växer.

Var faktiskt tvungen att fråga om den förblir liten vilket den gör för annars hade nog inte den växten varit långvarig =)

img_0253

Förutom fler kaktusar och allt annat grönt som jag bara skulle vilja ha i hela hemmet så är jag den som älskar blommor.  Den där lilla lyxen med att köpa färska blommor till hemmet på fredagar är något som jag gärna gör även om inte exakt varje vecka.

Minns ett program på Oprah (mormor och jag följde hennes talk show) där hon berättade att hon hade givit till sin bästa väninna just ett stort blomsterbukett varje vecka som levererades direkt hem henne. Vilken fantastisk present <3

img_0238

(Oversize skön tröja från For Love and Lemons i en av höstens underbara färger dusty pink)

img_0242

Kanske ett bra julklappstips till den som du tycker har … allt?

Visst känns det rätt så märkligt att börja tänka på Julen redan nu? Först skall jag iväg till solen i 9 dagar och boendet är en väldigt uppskattad överraskning <3

Apropå blommor en bild på vår senaste nyhet från For Love and Lemons <3

img_7736

Nu är klockan över 23 och vi Castellari tänkte gå och tacka för oss för denna väldigt lugna lördag framför ”Så skall det låta” för ja, det programmet tittar jag gärna på <3

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *