Simplicity …

”I have often said that i wish i had invented blue jeans: the most spectacular, the most practical, the most relaxed and nonchalant. They have expression, modesty, sex-appeal, simplicity”

Instämmer helt <3

img_0056

Jeans Circle of Trust HÄR, jeansskjorta Gestuz HÄR och boots Toga Pulla HÄR

img_0058

Okammat och så där ”precis vaknat” look vilket är sant.

Nu på jobbet och packar ordrar för att sedan möta upp Amanda och fota henne i några nyanlända läckra västar.

Skall nog inte berätta för henne att jag åt 3 glassbåtar igår kväll trött framför teven som jag var för den tjejen är sådär sund som man själv aldrig har varit och träning är hennes stora intresse vilket även märks på hennes kropp.

På min märks det istället att jag är en glassbåt kvinna =)

 

6 thoughts on “Simplicity …

  1. Glassbåtar är aldrig fel, jag gillar dem när de har varit framme ett tag och är så där krämigt goda!

  2. Eftersom jag själv är ett riktigt ’glassmonster’ skrattar jag gott åt din självutnämnda titel ”Glassbåts kvinna” (har precis ätit ett halvt paket Nogger glass, delat paketet på mitten som man gjorde när man var barn:-)) ha en fin kväll hälsar Helene

    1. Vi får trösta oss med att glass är bättre än choklad iaf =) men mumsigt är det … Det roliga är att jag knappast har ätit ngn under sommaren men nu minsann =) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *