Nya och mörkare hårnyanser & den där speciella båten …

Häromdagen var jag på Studio Youniqe där de fixade min utväxt och åter la några mörkare slingor.

Så här ser jag ut nu i okamatt hår och i mina varma och kalla nyanser av blont och sandré för jag är enligt de flesta frisörer både kall och varm i tonerna … Typiskt mig att vara både och =)

img_7181

(Oversize tee Oneteaspoon, denim Miss Me jeans)

Vad svårt det är att själv fota sitt egna hår men tog även ett kort till Snapchat, michicastellari om du vill följa men skicka inga privata meddelanden för läser inga där …

För 3 veckor sedan satt jag med min väninna Linda och våra tjejer och de skulle visa mig hur man använder snap. Linda såg att jag hade flera privata meddelanden som jag ej hade läst och tryckte just på en av de och medan vi alla (tur att hennes egna dotter tittade bort just då) stod lutade mot telefonen så dök ett könsorgan upp på bild.

Herregud! Någon skulle ha filmat våra miner för det var nog det sista jag förväntade mig speciellt med tanke på att jag inte ens hade någon aning om vem människan var (han blev blockad så klart) Vi skrattade över situationen och fortfarande idag förstår jag inte varför man skickar till en främmande person en bild på sin könsorgan, hur tänker man om man nu ens tänker får jag väl tillägga …

Oavsett så ser du här lite mer på mitt hår och iklädd den snygga västen som kom igår till butiken, skall fotas inom ett par dagar <3

img_7184

Jag älskar verkligen att inte längre vara platin blond och tack till er kunder i butiken som just påpekade att ni gillade min nya hårfärg som har blivit mörkare och mörkare för varje gång.

Nicole skulle på kräftskiva med sin pappa och familj så hon kommer tillbaka imorgon eftermiddag vilket innebär att jag får en ensam lördag kväll med Knut och med tanke på min sömnbrist senaste dagarna blir det en riktig avslappnad sådan som troligtvis slutar med att jag somnar i soffan framför en film.

Ingen godis för min del men har fått en addiction sedan en vecka tillbaka på GLASSBÅTAR!!!

Jag älskar de!!!

img_7623

Nu skall jag ägna mig åt just den så önskar dig en trevlig lördag kväll för det är du värd <3

6 thoughts on “Nya och mörkare hårnyanser & den där speciella båten …

 1. Hej
  Jag gillar din hårfärg och du passar i de. Mumsi mums med glass, love it
  Ha en fin och skön lördagskväll
  Kram

 2. Hej! Jättefin hårfärg verkligen! Har du ff extensions i håret också eller är det ditt naturliga hår? Ha det bäst! Kram.

  1. Hade önskat kunnat svara med bara mitt naturliga men har extensions fortfarande tills det håret som en gång var alldeles för slitet och gick av pga. blekningar har vuxit ut helt för då har jag inget behov av extensions då mitt hår är så tjockt … längtar till den dagen =) Tack för att du gillar hårfärgen <3

 3. Tycker du passar superbra i lite mörkare !!
  klär dig bättre till och med ;)

  Matchar ofta kläder bättre med, tycker du att hårfärg präglar klädvalet ? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *