Idag fotograf, variation på jobbet …

Från vaktmästare till expedit, från städerska till model, från marknadsförare till fotograf, från inköpare till att packa ordrar, från styling till ekonomi (sist nämnda tråkigast av alla och inte min favorit direkt  =) …

Man kan inte säga att mitt jobb inte innehåller variation om inte annat och idag efter att ha packat ordrar kom Amanda till butiken så att jag kunde fota henne i några nyheter <3

Lite kyligt idag men vi försökte intala oss att det mesta är psykiskt eller kanske så var det jag som intalade henne detta då det var hon som fick stå en stund i bara ben och utan jacka medan jag fotade henne men så fin och så fint kombinationen blev på denna nyinkomna klänning från For Love and Lemons (1/S och 1/M finns) och fredagens leverans från Steve Madden som innehöll DESSA urläckra overknees stövlar (1999:-)

orabella1

En läcker outfit till kommande fester och så är stövlarna så snygga även till jeans i skinny model …

I veckan som varit fick vi leverans från Please Classic Stocoolma som innehåller lite extra stretch (skönaste Please jeansen ever) och som sålde slut efter bara en vecka, klassiska svarta Please och så Please i klassik model men i Fine Flap (dvs. med ficklock på baksidan) och i den alltid lika underbara färgen Sand. HÄR finner du denna senaste nyhet som du ser med min favorit tröja från Free People (1/S och 1/M kvar) och de självklara sköna Mou Boots (de på bild med kilklack) <3

img_7672

När vi var klara gick jag och solade 20 minuter för lite värme och ljusterapi för det är så skönt att ligga där en stund och inte tänka på något alls…

Nicole är i Ullared med sin pappa och familj och fyller på våra hyllor med köksredskap som hon tycker att vi har för lite av (rätt har hon i detta) men så ikväll får vi ägna oss åt historia då hon har ett prov på onsdag som hon behöver plugga till.

Nu skall jag nog gå och ta ett varmt bad innan hon kommer, tända några ljus och kanske lyssna på Pavarotti =)

Hoppas du gillade våra nyheter hos www.lavendettaclothing.se <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *