Not the usual pink …

Igår kväll kollapsade jag i sängen före Nicole efter 2 nästan sömnlösa nätter pga. att Knut var lite förkyld och andades konstigt och självklart ville jag ha koll på att min lille kille som är i pensionärsåldern inte hade problem med andningen …

Det räckte med de där 2 nätterna för att minnas tillbaka till spädbarnsåldern och imponeras idag som då över alla föräldrar som i månader får lida av sömnbrist. Hoppas att alla som får allt för lite sömn under en längre period ber om hjälp för det är så viktigt att göra det <3 Bara en tanke efter att ha sovit för lite i 3 nätter vilket är ingenting jämfört med …

Nu i butiken och har skyltat om lite med en av mina favoritfärger denna höst: Dusty Pink för jag är inte så rosa av mig men denna nyans är mildare, mjukare och mer åt de mer bruna nyanserna som jag så älskar.

LA märket For Love and Lemons är en av de som har fokuserat sin höstkollektion på denna underbara färg och jag tror nog att jag valde allt de hade i just denna färg <3

img_7201

DENNA klänning har jag köpt till mig själv för en sådan jag lätt kan använda året runt. Med kängor eller korta boots till höst/vinter med en kofta till och på sommaren med ett par flippisar … Clutchen med katten på är från Karl Lagerfeld.

Stickade oversize tröjor i andra färger än svart är bara ett måste för lova mig att inte bara köra black i din garderob annars syns det knappast att du har köpt något nytt eller att du har bytt kläder. När det är som mörkast behöver vi blanda den alltid stilsäkra svarta klädseln med andra färger <3

img_1197

Förutom dessa har nu även inkommit ett nattlinne och morgonrock i siden från just For Love and Lemons i denna underbara rosa nyans för visst känns det extra lyxigt att gå och lägga sig i siden och i ett nattlinne som är sådär romantisk sexig <3

En kund sa till mig att hennes man vill ändå ha henne naken men svarade på den kommentaren med ”det är ju så mycket trevligare att ta av något och så vem uppskattar en present som inte först är inslagen?” Tänk på det =)

img_7616

Dessa underbara kommer i webshopen nästa vecka men du har där redan nu en annan favorit i toner av champagne & guld <3

HÄR finner du den <3

12313923_10153325767493660_8494697351970644085_n

Dusty pink är också en färg som passar så fint till alla bruna nyanser, tänk dig tröjan eller klänningen till våra Mou Boots <3

img_7621

img_6321

www.lavendettaclothing.se

Nu skall jag öppna dörren till butiken för även om kallt så skiner solen lite och det är en fantastisk höstdag som de som är lediga får njuta av <3

Kram från mig <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *