Konsten att förvåna med två namn …

Det finns vissa personer som känner oss mer än andra, som kanske vet vilken godis vi kommer att plocka till oss eller vilken pizza som vi tänker beställa.

Samma personer vet också ofta vilken typ av kille/man vi faller för och just detta är nog i mitt fall väldigt komplext då jag är den som visst kan attraheras av ett utseende men jag gillar framförallt verbala intelligenta män som kan tala för sig och utstrålar en viss säkerhet, den säkerheten som inte kräver något alkohol intag på krogen för att växla ett ord men den som gör att de kommer fram till dig av den enkla anledningen att de vill just det.

Då jag har varit singel ”med modifikation” i många år så har jag nog dejtat killar och män som skiljer sig väldigt mycket åt gällande variabeln åldern utan att för den saken skull definiera med en siffra den yngste eller den äldsta, konstaterar bara att de har oftast varit yngre, historiskt tänkt =)

När jag igår per telefon sa till en vän att en av mina favorit män var i tv rutan så undrade han om det var Brad Pitt eller George Clooney jag syftade på då dessa två är kanske bra gissningar när någon kvinna kommer med ett liknande uttalande.

”Nej, Roffe är på nyheterna” och med Roffe menade jag lite skämtsamt Rolf Fortseryd. Min vän skrattade men jag var väldigt allvarlig vilket nog fick honom att skratta ännu mer men även inse att jag menade allvar … och ja, det gjorde jag =)

I flera år har jag tyckt att det är en man som har ett trevligt utseende, som har en behaglig röst och som utstrålar någon slags trygghet trots att han sällan befinner sig på trygga områden i världen. Tvärtom finns han ofta på ställen som gemene man skall undvika eller borde för sin egen säkerhets skull.

Funderade lite varför jag tycker och alltid tyckt att han ser bra ut. Mustaschen? Min pappa hade mustasch och många fler på den tiden i Italien så kanske att det har med det där igenkänning faktorn att göra?

(Bild lånad av Sveriges radio)

ee44dac3-8eaf-4ad0-936a-0a55063cc8e2

När jag fyllde 30 (tror jag) hade jag  fest hemma och hade bjudit in flera tjejvänner (på den tiden hade jag flera =) och fixat en tipspromenad där de skulle just gissa rätt på frågor som gällde mig (så ego av mig). En av frågorna löd typ ”Om Michela skulle spela en film vem skulle hon välja som manlig motspelare i den filmen? 1- Brad Pitt 2- Tom Cruise 3-Tom Selleck och en enda väninna, Annika, gissade rätt på Tom.

Älskade serien Magnum PI som jag följde i Italien. Han har också mustasch =)

3072589_ori

Oavsett så kanske dessa två män är otippade namn men jag tycker att de utstrålar en karismatisk personlighet och vem vet, medan män idag odlar skägg så att de ser ut som tomtar (gillar inte och skulle inte vilja ligga med Santa =) så gillar vissa andra av oss det som kanske inte är trendigt men personligt för just det är så mycket manligare =)

Nu är det dags att gå och lägga mig, buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *