Cozy in Mou boots …

Idag var det äntligen dags för att fixa mitt hårbotten och lägga in några fler mörkare slingor.

Skönt att fixa till helt enkelt det här hårsvallet som har gått från väldigt blonderat till ett mörkare nyanserat färg som jag är otroligt nöjd med.

 Tack till tjejerna på Salong Youniqe för att de sakta men säkert ser till att mitt hår blir friskt igen efter att jag har medvetet misshandlat det genom hårda blekningar i flera år.

Idag innan frisörbesöket och med ett botten som har börjat gå mot det gråa trots att jag blir bara 45 =)

img_0169-682x1024

Idag var det allt lite kyligt här hos oss i vår småstad och senaste veckan (sedan leverans) har jag gått runt i mina nya Mou Boots tillverkade i min älskade Firenze (Florens), staden dit jag och en väninna tog tåget till från Bologna vid de 2 tillfällen då vi skolkade från skolan på gymnasiet och ja, jag är idag utbildad till gymnasielärare =)

Förutom att vara från Italien så tycker jag att dessa mysiga stövlar är coolare, skönare (kilklack i vissa modeller) och ovanligare än exempelsvis Uggs så ett givet val för mig <3

Svarta byxor Oneteaspoon.

img_0187

Vill du köpa dig den där vinterjackan som ”ingen” annan har då vi köper max in 3-4 stycken i varje model så har vi de exklusiva från italienska Don Vanquisher i både butik och webshop HÄR.

Med tanke på det dyrare priset så har du möjligheten att dela upp betalningen via Klarna bara så du vet att det alternativet finns.

Å andra sidan får du en jacka som är unik, i bästa material och som faktiskt kommer att tom. göra kommande kyligare månader lite trevligare för då får du just ta på dig din nya jacka =)

Nöjd med min färg gick jag tillbaka till jobbet där en kund provade och la undan till imorgon denna snygga Valerie top i svart spets. Hur vacker som helst <3

Du finner spetstoppen och allt annat från Valerie HÄR , endast 2/38 och 1/40 finns kvar på den på bild HÄR

14650090_10154025071123660_8748684007268706253_n

Snart dags att gå hem och boka min årliga resa …

Kram <3

 

 

One thought on “Cozy in Mou boots …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *