Kaffe & Moschino …

Vi människor gillar ofta någon slags rutin i vardagen för den ger oss en slags trygghet som vi värnar om.

Jag skrattar för min hund Knut har börjat med att varje morgon sträcka på sig (som en katt) precis vid dörren mellan hallen och sovrummet (där han sover under sängen) när jag kallar på honom för att gå till jobbet. Frambenen mot hallen och bakre delen mot sovrummet och just där skall jag klia honom lite i öronen och prata med honom som om han vore en liten valp/bebis =)

Varje dag samma och varje gång förundras jag över att han verkligen har halva kroppen i ena rummet och halva i andra …

Visste du förresten att för att en handling skall bli en rutin och därför lättare att utföra/vänja sig vid så kräver hjärnan 3 veckor oavsett om det handlar om kost eller löften om en nyttigare kost. I tre veckor skall man uthärda för att där finns sedan en slags acceptans för det nya som blir en del av ens nya jag … De tre veckorna kan dock kännas väldigt långa ibland …

img_9906

Denim från Circle of Trust i en väldigt läcker grå denim tvätt, HÄR, oversize t-shirt från Moschino HÄR (finns även i svart) och Toga Pulla boots HÄR.

Efter kanske 3 år med en latte inköp dagligen (vågar knappast räkna på det) så har jag helt slutat och dricker numera helt vanlig kaffe. Att bryta ett mönster, ibland behöver vid det oavsett om det handlar om latte, rökning, dålig kost eller ingen motion.

img_9916

Älskar dessa boots med attityd som dock kombineras bäst med en klassisk outfit eller en boho sådan.

img_9908

img_9910

Allt finns så klart hos www.lavendettaclothing.se

Utanför butiken fortsätter det där mega stora jobbet som nu har pågått i 8 månader och som aldrig verkar ta slut. Det är ganska märkligt att de sa till mig för 3 veckor sedan att alla plattor skulle vara på plats inom en period på 2 veckor och de har inte ens kommit halvvägs?  Ingen som tycker inom kommunen att vi butiker har redan förlorat och fått stå ut med allt för mycket att man vill åtminstone hålla den där lååååånga tidsramen man har meddelat oss för när skall allt vara färdigt?

När jag kom till butiken imorse så provade jag direkt de två klänningarna som levererades idag från For Love and Lemons och endast 2 av varje finns så älskar du märket så rekommenderar jag att titta in i webshopen direkt för dessa klänningar är verkligen så fantastiskt underbara och så hoppas jag att du inte har missat att Please Classic Stoccolma finns nu åter i butik & webshop.

Dessa har mer stretch än övriga så mjukare, nästan som om de vore en leggins =) Du kan beställa de HÄR (xxs-xl)

img_7085

Dags att jobba vidare nu <3

4 thoughts on “Kaffe & Moschino …

  1. Är den vita då det som kallas kort-klänning ? :)

    tänkte på den korta tiden av 8 månaders byggarbete kopplat till rutiner, tänk vad 3 veckor då kan kännas väldigt kort ? :)

    Hälsa Knut :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *