Magdalena Graafs ”All in one boost” kapslar …

Igår innan butiksöppning hämtade jag ut ett paket som hade kommit och så satte jag mig en liten stund i solen för solen under höstmånaderna är helt underbar <3

img_0277

(Kappa Free People, sko Mou Boots)

Det har väl knappast undgått någon (åtminstone bland er som läser diverse olika bloggar) att Magdalena Graaf har i samarbete med företaget Better for you tagit fram en ”All in one boost” kosttillskott  efter att ha frågat sina läsare vad de önskade sig för effekter av en kapsel med kosttillskott.

Det var rätt så underhållande att läsa vad vi kvinnor sller män passade på att önska oss som om denna kapsel skulle vara någon Alladin och besanna alla våra önskningar <3

Tror man dock väldigt mycket på vissa effekter så kanske den berömda placebo effekten inträffar? =)

wp-image-908770339jpg

Det vi nog alla är överens om är att majoriteten av oss  människor behöver få i sig lite extra av de ämnen som vi inte längre får i oss genom den näringsfattiga kosten som de flesta av oss numera får i sig (framförallt jag)  och ”All in one boost” kapslarna innehåller just flera ingredienser som åtminstone min kropp behöver just boostas med, googla gärna på ingredienserna (skulle ha önskat mig lite acai i den också för den lilla bären älskar jag =)

Unika och personliga kombinationer är alltid lite roliga och så äter jag hellre en kapsel med Magdalenas leende på burken. Om den sedan skulle även sätta igång förbränningen ser jag detta bara som en välkommen plus.

Att få i sig näringsrik riktig mat är och kommer alltid att vara självklart det bästa för våra kroppar men för alla de som troligtvis redan  idag (och jag är en av de) vet att de inte får i sig detta så är denna typ av tillskott ett bra alternativ.

Vill du testa denna kapsel som innehåller underbara och viktiga ingredienser så har du i All for one boost en unik sammansättning av olika sådana. 

img_7615

Du (oavsett om du är man eller kvinna) kan köpa dessa precis HÄR och där kan du även läsa lite om dess innehåll om du vill göra lite egen forskning kring innehållet <3

Börjar  jag nu skriva träningsinlägg samt recept på näringsrikt mat så vet ni att kapslarna kan åstadkomma en mirakel men annars är jag nöjd med att få lite mer energi, bara det vore gott nog för mig just nu och en liten boost i välmående är aldrig fel nu på hösten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *