Höstens snygga Miss Me jeans …

Att hitta den där denimen/jeansen som sitter snyggt eller såpass snyggt att vi känner oss nöjda  med vår spegelbild är nog bland det svåraste för oss kvinnor.

Till er som älskar Please Jeansen  då de är lite halvbaggy så har vi fått påfyllning på flera så titta gärna in HÄR för att njuta av vårt sortiment men så finns de som bara kan tänka sig denim i skinny model och som varje säsong köper ett nytt par av våra Miss Me Jeans för dessa är otroligt sköna med en fantastisk stretch och det bästa av allt är att de drar upp på rumpan så att den ser kortare ut och vem säger nej till det?

img_0394

HÄR finner du denna för höstens nya denim tvätt men med lite mer lagom många detaljer på fickorna (inte alla som gillar när det är för mycket bling) och tvätten är sådär lagom ljus och mörk så att den passar året runt <3

Dessa kostar 1599:- men titta gärna bland övriga för vissa är på rea för 899:- men då vi kanske bara har 1-2 storlekar kvar från förra säsong.

img_0394

Och just dessa har jag själv på mig i skrivande stund för att snart stänga butiken och gå hem till en lägenhet som nog doftar nystädat <3

Webshop: www.lavendettaclothing.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *