När himlen öppnar sig …

Mor är tillbaka efter 5 månader (3 månader var det visst påpekade min syster efter att ha läst detta inlägg =)  i Italien.

Hon ringde och med hög röst (när man åldras verkar man tro att alla är döva i ens närheten =) skulle hon visa upp sin oro över min allergi för getingstick och ville få bekräftat att jag hade sprutan med mig hela tiden…Skall ringa och kolla hur viktigt det är men tröstar mig att nu finns det nog inga getingar iaf.

Det roliga var när hon fortsatte med att berätta med inlevelse och med lika hög röst hur snygg den där manliga steward var på flyget från Bologna var. Då vi pratar mestadels italienska hörde jag henne säga att ”Oh mio Dio Michela … han var så snygg att jag slickade mig runt munnen”

Hahaha! Och så fortsatte hon med att hon var fundersam över hur de kvinnliga flygvärdinnorna kunde låta honom vara och att himlen hade öppnat sig när han kom och kollade om hon hade spänt säkerhetsbälten.

Välkommen hem mamma och på bilden nedan är hon i Bologna med min vackra syster <3

11214342_10206672095542159_7737407901419854645_n

Får hoppas att mor torkade sig runt munnen efter att ha slickat sig runt den …

Den här famiglian alltså, ingen av oss är speciell ”normal” och med vår historik skulle vi lätt kunna skriva några böcker för det är verkligen så att det som är lite annorlunda, roligt som tragiskt i ens liv är det man aldrig skriver om samtidigt som det är även där de mest intressanta delarna av ens liv och personlighet finns.

Som jag brukar säga ”man har fått två ögon för att just titta, hade det varit mindre viktigt hade vi bara haft ett” och så tycker jag att det är sunt att man uppmärksammar och ser människor och då även en snygg steward  =)

Nu skall jag gå och köpa tejp och lite annat innan butiksöppning.

 

 

4 thoughts on “När himlen öppnar sig …

  1. Underbart!! Älskar när våra mammor fortfarande har lite tankar om ” när himlen öppnar sig”
    Ha ha! Härligt❤❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *