Enkelheten och lyxen av en siden blus …

Idag lämnade jag jobbet vid 15.30 då butiken är stängd på måndagar men hann ta emot en leverans på Please Jeans så nu finner du webshopen åter påfylld med både klassiska svarta Please och Please Stoccolma som vi sålde slut på bara ett par veckor då de är extra mjuka iom. mer elastan så missa de inte. Du finner alla Please HÄR.

Det blev lite handlande efter det,  promenad med Knut och även om jag borde städa så är det kanske inte ikväll jag skall engagera mig i detta.

Anledningen är att imorgon kl. 9 skall jag möta upp personal från en städfirma här i Borås då jag har tagit mig lyxen att boka en storstädning efter snart 1 år i denna lägenhet. Längtar nämligen redan efter att få komma hem imorgon kväll och känna att alla ytor är rena, att jag inte behöver stå att fundera över hur dammigt det är under soffan (klarar inte av att flytta den själv) och att fönstren kommer att vara putsade nu inför hösten & vintern.

Misstaget att städa innan städning tänker jag inte göra för vad är vitsen annars?

En kund beställde för ett par veckor sedan 4 blusar i siden (från Gestuz och Valerie) Tror att kunden gillar och uppskattar just enkelheten och lyxen av blusar i detta underbara tyg.

Denna från Valerie är i en av höstens favorit färger (mocca och dusty pink är just de) men finns även i en väldigt ljus grå nyans HÄR för dig som gillar mer kallare nyanser. Båda är i samma underbara model med små söta knappar i guld som den där extra detaljen.

img_0295

Till blusen enkla svarta byxor från Oneteaspoon HÄR (blus 1499:- & byxa 1199:- )

Begränsad antal finns kvar så titta in hos www.lavendettaclothing.se <3

img_0296

Knut har lagt sig på rygg här på mattan och viftar med benen för att bli kliad så får ägna mig åt min lilla söta pälsboll och ge honom lite kvällsmassage på lilla magen som kanske är lite för rund just nu =)

Kram <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *