Bridget Jones`s baby …

Denna sköna måndag eftermiddag hade Nicole och jag fika dejt med Louise och Christina på Espresso House en stund innan vi alla gick på bio tillsammans för att se ”Bridget Jones´s baby”.

bridget-jones-online-image1

Måste erkänna att jag hade inga större förväntningar då jag älskade Bridget Jones första film men tyckte att numero 2 var inte alls rolig så hoppades på att ”my kind of humor” skulle nu vara tillbaka.

Måste dock säga att jag skrattade så att tårarna rann för den var helt underbar och jag njöt av varje replik. Tror nog att vi fyra var de som skrattade mest och högst trots att salongen var nästan full och trots att man hörde flera skratt i mörkret.

HÄR ser du trailern till filmen och du måste bara se den för det är en sådan där söt good feel movie som du kommer att älska.

Klassisk toa selfie före film och inköp av godis eller popcorn, ett måste när man går på bio…

mupo7305

Och så alla 4 denna måndag med underbara kvinnor och vänner, tack för ikväll <3

img_6546

Har du sett filmen och tyckte du att den var lika bra som oss? En sista fråga: tyckte du att hon gifte sig med rätt man och/eller hoppades du att fadern skulle vara den andre?

Kram på dig <3

4 thoughts on “Bridget Jones`s baby …

  1. Jag hoppades på den andra, hon hade ju redan provat med Mark så länge och det funkade inte. Hon kunde fått en nystart med den stiliga amerikanen<3

    1. Eller hur… Så charmigt <3 Man kunde ju inte låta bli att tänka "tänk om" haha Håller helt med såå snygg. Jag tittade på Greys Anatomy ett tag han var ju med där också…såå charmig ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *