Frukostbuffé i det gröna …

En gång i veckan försöker min väninna Tania och jag träffas för att ta den där frukosten på morgonen som ger lite extra energi, inte i form av kcal men i skratt och låt oss säga, uppdateringar från veckan som varit då vi båda är medvetna att det som syns på sociala medier är inte allt och det är oftast det som inte syns, som inte skrivs om som är det där lite extra roliga =)

Frukostbuffé där man dock alltid tar samma och inte speciellt mycket och kaffe att sitta och njuta den där timman i lugn och ro innan jobb kallar.

img_7571

img_7568

Skrattar lite av bilden nedan då det ser ut som att jag har jättestora kinder och det roliga är att en väninna frågade mig om jag hade lagt fillers i de vilket jag inte har gjort och aldrig har. Kommentaren fick mig dock att förstå att jag har lite ovanliga stora hamster kinder som är iofs. naturliga men inte mindre för det.

img_7584

Invigde mina nya helt underbara Circle of Trust jeans i tvätten urban grey (har samma storlek på dessa som på Miss Me jeans) och så den sköna oversiza t-shirt från Love Moschino.

Familjen Castellari har helt enkelt höga kindben vilket är bra när man blir äldre så försöker strecka mig och vara stolt över de även om vissa verkar tro att det är något annat i de än nötter =)

När Tania tog av sig jackan såg jag att hon hade på sig DENNA behå från Marlies Dekkers som hon köpte hos oss för typ 1 år sedan då den är en återkommande klassiker i deras kollektion.

img_7591

Med en sådan behå med sådana snygga detaljer blir även en enkel top en perfekt kombination.

Att Tania sedan matchar med lite grön Herbalife PR visar bara att hon alltid tänker på marknadsföring =)

img_7593

Vid 930, 1 1/2 timma senare gick vi till var sin sida av vår lilla stan för att ta itu med denna soliga dag.

img_7588

www.lavendettaclothing.se

Nu är dörren till butiken öppen och jag finns här till 18 trots det kaoset utanför i form av fortsatt byggnation av gatan som jag hoppas blir snart klar för annars tror jag att jag får fram det där italienska temperament som vi italienare är kända för =)

Ha en underbar dag <3

2 thoughts on “Frukostbuffé i det gröna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *