Blue & gold …

Buongiorno måndag men skall först gå och lägga mig <3

Nicole var helt slut när hon kom hem från helgens konfirmationsläger igår och fick inte ställa så många frågor som jag ville.

Det enda hon fick fram för att förklara sin trötthet var att de igår gick 1,6 mil i skogen. Måste verkligen kolla upp detta för kan det vara sant? Pilgrimsfärden? =) Om så förstår jag att hon tillbringade eftermiddagen med att somna lite för att vakna till och titta på film och inget mer … Trött tonåring vet nog många vad det innebär …

Att umgås, aktiviteter och bön tar ju lite på krafterna misstänker jag så lite välbehövlig ego tid fick hon njuta av utan att jag var allt för jobbig =)

Måndag och butiken är stängd så att jag hinner göra lite privata ärenden men även sådana som har med jobbet att göra men som inte kan fixas när jag är fysisk fast till butiken.

img_0094

Att bara få vara lite ute är för mig en lyx <3

img_0097

(Jeansskjorta från Gestuz HÄR, Jeans Circle of Trust HÄR, boots Toga Pulla HÄR och kavaj Free People HÄR)

mxgf6764

Om du lik mig älskar guldiga toner och blått så finns en enda S kvar på denna ursnygga kavaj från amerikanska Free People.

Mycket blått på blått till blått denna måndag men varför inte? =)

crsl2763

Och i eftermiddag skall Nicole och jag ha ett kärt återseende och ha en biodejt med två underbara kvinnor så ett härligt tjejgäng skall gå och titta på ”Bridget Jones baby” denna sköna måndag utan en massa stora måsten.

Nu skall jag dock gå och lägga mig och sova lite …

Njut av din dag och av denna nya vecka när du vaknar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *