Kent på Scandinavium & utekväll …

Igår stängde jag kl. 14 för att ta tåget till grannstaden Göteborg som bjöd också på en fantastisk solig höstdag.

I väntan på tåget messade jag min väninna Linda som redan hade hunnit checka in på hotellet.

Självklart åkte jag i mysigaste och skönaste skon som finns, italienska Mou Boots, en av höstens och vinterns helt nya märken hos www.lavendettaclothing.se <3

img_6407

Framme i Göteborg var det bara att möta upp Linda framför hotellet och gå och köpa oss var sin advokado macka (som sen lunch) på Joe the Juice som gör de godaste jag vet. Vi tog med oss de och kaffe till rummet och så satt vi där och bara kopplade lite av i vårt lilla mini rum med en inte så bred säng då Linda hade bokat in oss på budget dubbel rum =)

Då vi skulle bara sova där så var priset på 1400:- för oss båda helt ok då hotellet ligger precis i mitten på Avenyn och har därför ett perfekt läge.

Efter att ha duschat och bytt om var det bara att ta en sådan där spegel selfie på vägen ut från hotellet och är man 1,69 med låga boots och har en väninna som är 8 cm längre och som kvällen till äran hade stövletter med lite klack, ja … då ser man ut som en mini människa …

img_6451

På benen dessa byxor från Oneteaspoon, 1199:- , behå Marlies Dekkers vars detaljer syntes under ett väldigt enkelt svart linne och så Toga Pulla boots och jacka Don Vanquisher medan Linda hade på sig denna spetstop från Valerie och svarta byxor från Imperial som vi inte har i webshopen ännu men finns dock i butik och så en bomber jacka.

Så var vi klädda när vi skulle gå till Scandinavium för att titta på Kent.

Framme vid Scandinavium tog vi oss in till våra sittandes platser och väntade in att klockan skulle bli 19.30.

Linda älskar Kent då hon lyssnade på låtarna framförallt under en tuffare tid i livet och som alltid förknippar man vissa låtar till vissa händelser och det är då de blir mer viktiga och personliga för oss då vi kan relatera oss in i texterna, orden, precis som om de är skrivna just till oss eller med hänsyn till vad vi själva har gått eller går igenom.

Så kände jag när jag och en väninna var på Kings of Leon för flera år sedan i Köpenhamn då låten ”Sex on fire” fick mig att leva mig tillbaka till en mysig semesterflört, stranden på nätterna och ja … resten är privat =) Ni kanske kan känna känslan om att dras tillbaka i tiden oavsett om det är till trevliga eller tråkigare minnen som då blir levande och du med i allra högsta grad när du får höra just på den låten.

DENNA låt kommer jag alltid att ha vissa minnen av och helt plötsligt känner jag sanden under mig och ljudet av vågorna i bakgrunden…

img_6434

Många sådana puta med läpparna bilder denna kväll … Det blev bara så helt enkelt =)

img_6428

En fantastisk konsert med underbar musik som även jag gillade trots att man oftast annars skrattar åt min musiksmak som är mer åt Lionel Richie, Kenny Rogers, Frank Sinatra =)

Sån är jag =)

img_6431

Och så helt plötsligt var konserten slut och alla som hade stått eller suttit där och känt sig nostalgiska, klappat på händerna, pussat sin tjej/kille till en viss speciell låt, gråtit eller lett åt vissa minnen, sjungit med eller bara mimat med till texterna, alla lämnade Scandinavium med kanske lite sorg över att detta var Kents sista konsert i just Göteborg.

Kvällen var dock inte över för oss då Linda hade minsann bestämt sig för att vi skulle ut så vi gick till Lipp och satte oss med ett glas vin och lite plock. Måste verkligen skriva att det var helt underbar personal där med bästa service känsla. Servitören var så underbar trevlig att jag måste bara nämna det för sådant gör så otroligt mycket i intrycket av en restaurang.

Och även om Göteborg är betydligt större än Borås så var det märkligt och trevligt att vi mötte några personer vi känner så tack Roberto för att du alltid tar hand och fixar med allt och såg till att vi även hamnade på gästlistan på nattklubben 8ight  (även om jag viskade när Linda inte hörde att du verkligen inte behövde =)

Och så mötte vi Johan som var ute med några leverantörer inom hälso branschen (de pratade om en väldigt speciell våg som jag nog måste bara ha, något man kommer att hata/älska tror jag =) och de följde med oss till nattklubben där gästerna var något yngre än oss och med ”något” så kanske jag menar 20 år yngre så vi höjde lite åldersgränsen denna natt.

img_6436

img_6441

Vissa showade och dansade som om de aldrig hade gjort något annat och de bjöd på en underbar härlig underhållning.

img_6440

Vid 2.30-3 lämnade vi denna nattklubb med bra musik (trots att det inte var Franks Sinatras röst som ekade i högtalarna =), tackade för en trevlig kväll och så gick Linda och jag de 100 meter till vårt hotel för att byta om till pyjamas och somna bredvid varandra (väldigt nära varandra =) denna lördag natt i Göteborg nöjda och tacksamma för kvällen.

Vi vaknade vid 7 för att lite trötta packa ihop våra väskor, äta lite hotel frukost utan stress och så gå mot stationen där vi skilde oss åt.

(Nyinkomna blus Birgitta i beige/guld HÄR, Please i manchester HÄR & västen är från Hale Bob och kommer snart hos lavendettaclothing.se)

img_6456

Nu är jag hemma i soffan, Nicole har också kommit hem efter en helhelg på läger inför konfirmationen och så skall jag snart packa upp, ta ett långt skönt bad med en massa goda oljor i underbara dofter och så mysa runt här hemma denna söndag <3

Tack åter alla för igår och HÄR min favorit Kent låt  <3

2 thoughts on “Kent på Scandinavium & utekväll …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *