Välkommen oktober …

Lite trött denna lördag men så är det oktober och tror inte att jag är ensam om att känna att hösten är fantastisk vacker om den startar med att bjuda på en solig 1 oktober så att alla ljuvliga höstfärger glittrar av solens strålar …

Underbar start på denna dag här i småstaden.

Gick som alltid in i Stadsparken som såg ut som en tavla…

img_6377

Den friska luften, myskänslan och de vackra färgerna i naturen och som de flesta klädkollektioner bjuder på nu när vi nu lämnar sommaren bakom oss.

htiz0596

(Blus Hale Bob, Jeans Circle of Trust)

vltp8680

Själv jobbar jag i skrivande stund men stänger kl. 14 idag istället för 15 då jag skall ta tåget till vackra grannstaden Göteborg, möta upp en väninna och göra något som jag sällan gör. Gå på konsert och då på Kents!

Väldigt glad att det är sittplatser som gäller för är lite tantig när det gäller sånt, att hoppa och studsa är inte riktigt min grej nämligen men att sitta och lyssna är det =)

Nicole är denna helg på konfirmationsläger och misstänker att hon har det bra då hon inte hann prata med mig igår kväll när jag ringde. Hon var nämligen lite orolig och stressad över att känna att hon ville hem när det var dags för att lägga sig och hoppades verkligen att hon inte skulle känna sig så ledsen att hon inte såg någon annan utväg än att ringa för att bli hämtad.

Att få känna sig liten bland alla de andra i samma ålder och klass är nämligen ingen rolig känsla så otroligt tacksam att det inte blev det som hon var rädd för och som tog bort lite förtjusningen över lägret med vänner dagarna före.

Fick sms nu och hon har det bra och har roligt, bästa känslan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *