Att vilja göra en lååång önskelista på inredning …

Snart fyller jag 45 och även om jag kanske inte riktigt är överförtjust över att bli äldre (älskar nämligen min ålder) så skall man verkligen uppskatta att man får möjligheten att bli äldre med tanke på att detta ej är en självklarhet.

Med en födelsedag som närmar sig finns även den där lilla ytliga möjligheten att få önska sig något i födelsedagspresent för ja, jag älskar att dra i de där banden som är knutna runt ett vackert inslaget paket <3

Innan öppning gick jag till grannbutiken Mariella som står för det stilrena, lyxiga och trendiga och jag bara älskar att gå in, frossa bland alla badlakan från Missoni, Lexington för att gå till nästa rum där man möts av allt vackert porslin, coola stolar, trendig inredning och lampor.

img_9984

(Väska Karl Lagerfeld)

Och självklart skall man fota det man önskar sig så att man lättare kan visa upp istället för att försöka förklara … Tycker nämligen själv att det är så mycket lättare när mina egna kunder kommer in med en bild med det som önskas prova/köpa för då vet jag direkt istället för att kunden skall försöka sig på beskrivningen av exempelsvis en svart blus? =)

img_9997

img_9999

Jag älskar nämligen guld på inredning, smycken och ja även som en nyans/detaljer i kläder …

Den här skulle jag minsann ha på mitt bord i vardagsrummet. Hur cool som helst och så i den där perfekta färgen.

img_0009

(Skjorta Gestuz)

Vill egentligen ha allt så kanske onödigt att fota vissa saker då det mesta härifrån skulle blir den perfekta presenten =)

När vi såg allt bubbligt porslin från Mateus som jag själv älskar fick jag reda på att Karolina har någon slags fobi för just bubblor så hon skulle aldrig vilja hålla i de där muggarna som jag själv har hemma eller äta i dessa fantastiska tallrikar, så märkligt men ändå lite gulligt att ha bubbelfobi…  <3

img_0011

img_0022

img_0026

img_0016

img_0035

En favorit bland favoriterna är den här apan som snart kommer även i svart och ja, den vill jag definitivt ha så den skriver jag som numero uno på min lista som dock ingen kommer nog att se, läsa eller uppfylla men så vet man trots allt aldrig =)

img_0030

img_0028

Ju mer jag tittar på den på bild ju mer vill jag ha den så Amanda, om du läser detta (Amanda är en av ägarna) så lägg undan en i svart till mig <3 Måste få adoptera hem en helt enkelt …

Nu är butiken öppen, våra doftljus från Australien som många älskar tända och några timmars jobb väntar då jag stänger 18.

Idag är det grått, lite kyligare och lite höstligare och jag gillar det <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *