Att älska skjortor i denim …

Att jag älskar guldiga nyanser vet mer eller mindre alla som känner mig eller som följer mig i bloggen men när det gäller kläder så finns det något som är för mig helt oslagbar och det är D E N I M och förutom jeans även de där skjortorna i jeanstyg som jag alltid beställer så fort jag kommer åt några =)

Jag bara älskar blusar och skjortor i snygg denim och härliga passform, ljusa som mörka och har inga svårigheter att ha jeans till jeans, ju mer desto bättre <3

Just pga. av min klädkärlek till detta tyg så blir jag väldigt glad när jag får på mig någon sådan skjorta då många kan jag ej knäppa då de är för tajta över bysten.

Den jag har på mig på bild är från Gestuz (se även tidigare inlägg) och väldigt snäll i storlek så även jag kan ha den utan att knapparna behöver gå sönder av ansträngningen =)

thumbnail_img_6165-1

Glömde skärpet idag som jag vanligtvis alltid har om inte jeansen har för mycket detaljer i sig. Dessa jag har på mig är helt nya och kommer från Circle of Trust.

HÄR finner du de om du vill prova en skön denim i en läcker tvätt som faktiskt sitter alldeles perfekt och även min väninna Mikaela som aldrig hittar jeans hon tycker själv att hon passar i köpte med sig ett par då de satt riktigt snyggt på henne.

img_0104

Och till detta mina coolaste boots från Toga Pulla <3

thumbnail_img_6174

Som den denim lover lite tips på just detta och om du tittar hos Circle of Trust HÄR finner du några få blusar i ljusare denim kvar som är på rea så bara att passa på för liknande kommer även nästa vår så återkommande i deras kollektion.

Nicole är för första gången på ”kurs” gällande kommande konfirmation och borde snart komma hem, lite nyfiken att höra hur det gick och vad de gör under de 3 timmarna som de har nu varje vecka i några veckor framåt.

Nu skall jag göra mig en god sallad och vänta på min lilla <3

img_0108

 

One thought on “Att älska skjortor i denim …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *