Premiär på gelaterian Tre Toppar i Orangeriet …

Trots en något molnig himmel när vi gick upp denna måndag morgon så har denna dag bjudit på en underbar skön dag med sol och den där friska värmen som har präglat denna september månad.

Efter att ha packat ordrar och skickat vissa mail kom Karolina som innan sommaren tog studenten och som i dagarna redan fått sitt första ”riktiga” jobb som hon börjar på med nästa måndag. Man får helt enkelt passa på att fota lite till webshopen innan hennes dagar kommer att präglas av den anställningen som jag gratulerar henne till <3

Vi fotade, rastade Knut i parken och så tyckte jag att det var dags för oss att inviga den nya gelaterian Tre Toppar som har öppnat i Orangeriet här i vår småstad.

img_0152

img_0216

Då klockan var redan runt 15 messade jag min dotter för att fråga om hon ville ansluta sig till mig, Karolina och Knut och mumsa i sig en glass sittandes ute i parken efter skolan, innan hon skall plugga till det där provet i naturkunskap som kräver fokus och koncentration.

img_0218

Efter att ha försökt med en ”orkar inte mamma men köp med dig glassen hem till mig” för att få höra tillbaka att ”antingen kommer du nere och njuter av den med oss eller så blir du utan” så lovade hon att komma så vi väntade på henne i solen med en liten spindel på bordet som sprang med hög fart och som trots sin lilla storlek skulle skrämma många om den var för nära =)

img_0219

img_0225

När Nicole kom så var det bara att gå in och köpa de där smakerna som lockade för att sedan åter sätta sig där vi tidigare satt…

Jag tog 2 kulor och lite grädde och i år har jag nog inte ätit mer än 3 glassar så inget som hör till de vanligheterna direkt. Tror att det handlar om att då jag är född och uppvuxen i Italien så tycker jag att den bästa glassen finns. Svårt att konkurrera med den, eller rättare sagt en omöjlighet …

img_0231

img_0228

Nicole lämnade oss när glassen var slut, vi gick tillbaka till butiken, Karolina åkte hem, jag gick och handlade och nu är jag hemma och känner mig inte hundra … Har haft väldigt ont i armen hela dagen och så känns det som om hjärtat slår lite för fort … Troligtvis bara inbillning men obehagligt oavsett så skall faktiskt lägga mig en stund för att se om det går över vilket det säkert gör …

Min t-shirt kommer från Karl Lagerfeld och mina jeans från Circle of Trust, Webshop: www.lavendettaclothing.se

Har du kanske också haft en glassdag? =)

 

2 thoughts on “Premiär på gelaterian Tre Toppar i Orangeriet …

  1. Hej
    Vad jobbigt att armen fortfarande inte är bra, så otäckt med getingar, jag har märkt de är så tysta nu och slöa när de dyker upp. Du kanske få gå till doktorn igen och kolla. Hoppas de vänder snart
    Kram

    1. Tack snälla men svullnaden är borta så tror inte att det är den där getingen eller så är det ngn infektion från sticket som påverkar den ändå … det är nog inget att oroa sig för men kan inte sätta armen på ett bord utan att det gör ont så vet ej vad det är … Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *