Myslördag med pizza & film …

Söndag, solen skiner och Mikaela åkte hem till Sigtuna vid 10 tiden så att hon kunde komma iväg i tid då hennes tjejer fyller år imorgon och självklart finns alltid en del att styra upp vid sådana speciella dagar …

Igår eftermiddag efter stängning av butiken så jobbade vi lite för att sedan känna att vi båda var rätt så trötta och att det där med att försöka fixa till sig lite kändes lite väl avlägset medan att sjunka ihop i soffan med myskläder och en filt över benen var det scenario som var så enkel och nära till hands en skön lördag kväll så valet föll på just det.

Kanske inte så oväntat egentligen =)

En promenad med Knut i parken senare …

img_6081

… hämtade vi den där ”maten” som ibland känns helt rätt att äta för kvällen, sittandes framför soffan med en film på TV…

img_7413

Djupa samtal blev det igår då vissa människor får verkligen gå igenom tuffa situationer som tar energi i det tysta medan andra sitter och förespråkar en ärlighet som de inte ens har mot sig själva. Människan är verkligen en märklig djurart …

Imorse efter att ha somnat med Knut som gick och la sig under sängen långt före gick vi upp i tid för att fota lite kläder till våra respektive webshopar innan Mikaela åkte hem. Då hon både idag och igår provade vissa kläder från butiken så kunde hon inte motstå att själv köpa några av sina favoriter och på bilden ser du att både behån från For Love and Lemons, tishan från Oneteaspoon och bootsen från Toga Pulla blev helt enkelt hennes …

Här fotar vi den underbara nya leverans, skjortan från Bymi med byxor från Valerie när grannen går förbi =)

img_7504

Hon köpte även den underbara stickade tröjan i dusty pink från For Love and Lemons och så jeansen från Circle of Trust som hon hade på sig till bilden i webshopen. Har inte hunnit prova de själv men riktigt snygg denim tvätt på alla de från detta brand som finns med övriga nämnda hos www.lavendettaclothing.se

img_7380

Nu har klockan hunnit bli 14, Nicole har kommit hem till oss, vi har varit och köpt rosor till vardagsrummet och snart skall Knut badas, mail skall skickas och räkningar betalas.

Tack Mikaela för ditt besök och vill du besöka hennes webshop (dit jackan på bild kommer snart) finner du den HÄR.

Kram <3

2 thoughts on “Myslördag med pizza & film …

  1. Åh så gott med pizza…så mysig helg ni haft! Ja människan är märklig…dubbelmoral förekommer och en del borde rannsaka sig själva. De falskärliga brukar oftast genomskådas och falla på eget grepp. Önskar dig en fin söndagkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *