En underbar skön september kväll i Borås …

Igår sen eftermiddag efter att jag hade stängt, hunnit rasta Knut och gått upp med mina väskor ringde min väninna Mikaela då hon hade precis kommit till Borås körandes från Sigtuna för en helg här i Borås med filmer, god mat och soffläge som mål =)

Vi tog ett glas vin hemma och så gick vi till Viskans Vinbar för även om vi har ett bord där även ikväll så kände vi för sådana där små rätter som man kan bara sitta och äta i all oändlighet. Det var dock helt fullt med undantag för uteserveringen som visade sig bjuda på bästa läge då det var otroligt skönt och inte alls så stimmigt som det annars kan vara i en lokal där alla sitter och småpratar om veckan som varit, planer för framtiden, om sin partner, vänner mm… (ni vet =)

img_7207

img_7211

Vi verkligen njöt för det finns få saker som slår en skön september kväll med möjligheten att sitta och äta ute, fin och mysig miljö, god mat, friskt vin, trevlig serveringspersonal och så en väninna att prata med om allt mellan himmel och jord.

img_7213

img_5790

 Enda nackdelen igår var att mina ögon gick i kors då jag hade sovit dåligt senaste 2-3 nätterna pga. armen men efter att vi hade upptagit den trevliga tjejen som serverade oss med att hon skulle lova oss att se sig om i världen, resa, se nya ställen och kulturer och verkligen leva livet så kände vi oss nöjda då vi ändå visste att ikväll väntar ytterligare en liknande sådan …

Godis inköp som enda stop men vi orkade knappast äta något mätta och trötta som vi var så vi kollapsade i var sin enda av soffan, satte på teven då ingen av oss orkade se en hel film.

Försökte mig på det där med snapchat men har inte lärt mig detta men Nicole skall allt få sitta och lära sin mamma på söndag kväll =)

Snap: michicastellari om du vill följa <3

Målet är att lägga ut där sådant som jag inte lägger ut på insta eller i bloggen så att det blir lite lite variation bland alla dessa sociala medier kanaler … T-shirten på bild köpte jag på Primemark i London för 7 eller 8 pund =)

img_5793

Idag gick jag upp vid 7 för att gå ut med Knut och komma till jobbet i tid. Mikkan kom en stund senare då hon ville prova kläder från butiken som hon hade sett på insta/webshop mm. och jag passade på att fota henne i flera outfit som hon valde att prova.

Hur snyggt som helst!

Tröja med en glittrande Karl Lagerfeld,  svarta byxor Oneteaspoon, skor Pavement (på rea)

www.lavendettaclothing.se

img_5957

Medan hon provade kläder så försiggår höstmarknaden här ute så missa inte att handla hos Buketten, våra grannar som har fantastiska hösterbjudande <3

img_7305

img_7218

Nu lite mer jobb, Mikkan har gått hem till mig för att titta lite på film och sedan skall vi nog fota lite, sitta och dricka vin och sedan gå tillbaka till våra små tapas rätter <3

Trevlig lördag på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *