Att gratulera några dagar för sent och att tipsa om en klänning …

Trött, tröttast denna kväll för tror att min uppsvullna arm tar verkligen på  mina krafter och det var verkligen jobbigt de sista timmarna på jobbet men härdade ut och slängde mig på soffan så fort jag kom hem.

 Nicole var så gullig att hon tog sista korta rundan med Knut innan läggdags så att jag slapp för kanske kanske att hon ändå tyckte att jag kunde få lyxen att ligga kvar och vila mig efter en natt med lite sömn, en heldag i butiken och med spänd arm.

Imorgon skall Nicole till sin pappa som i tisdags fyllde år och virrig samt glömsk som bara jag kan vara så glömde jag att gratulera honom när det skall göras så GRATTIS NICKLAS!

Man påpekar ofta hur viktig den mannen är som man gifter sig eller blir sambo med men tror/vet att det allra viktigaste är att välja rätt man till det barnet/barnen man föder för en sambo/make behöver man aldrig mer ha att göra med om man bestämmer sig för det en dag men vem som är pappan till ens barn kommer man alltid att ha en relation till och där har jag verkligen haft tur.

Det handlar inte om att man alltid behöver vara överens om allt (det är ju trots allt inte ens gifta par) men att man respekterar Nicoles kärlek till både sina föräldrar och vår till henne och i vårt fall kompletterar vi även varandra i den bemärkelsen att hos honom får Nicole leva familjelivet med en extra mamma och bror och med hela den underbara släkten de har medan hos mig ja… hos mig finns jag och en hund, ibland (halva tiden på året) en mormor och en moster och kusiner som hon får träffa alldeles för sällan då de bor i Italien.

Helt olika veckor helt enkelt där hon nog uppskattar vad som präglar dessa olika hem med helt olika förutsättningar <3

MEN detta inlägg skulle handla om en klänning då helgen närmar sig och du kanske söker en klänning till denna eller kommande helger?

Tänkte tipsa om Gianna dress som sålde slut i vitt men som vi nu har även i svart och nude (nude då i klänningen finns en body i just nude) så du behöver aldrig tro att du visar för mycket då det handlar mer om att ana än att se.

Klänningen är så klart från For Love & Lemons <3

img_0129

img_0128

På bilden nedan der du hur man kan se lite konturerna på benen under den sköna svarta spetsen.

img_0153

På fötterna höstens första nyhet från Steve Madden och av dessa har vi bara några få kvar så in i webshopen och kolla om just din storlek finns kvar för priset på 1499:- är kanske ändå ok för dessa snygga skor. Ligger du mellan två storlekar välj största storlek…

img_0138

 Och tur att vi fotade denna klänning i måndags, före getingstick, och stora biceps =)

img_0111

Nu skall linserna av, täcket på och jag skall försöka sova för imorgon väntar jobb och så kommer Mikkan för en mysig och lugn tjejhelg väntar och det är just vad vi Mikkor är bäst på =)

Klänningen och skorna finns som du kanske redan anar hos webshopen lavendettaclothing.se och bor du i Borås eller i närheten så har butiken öppen fredag 11-17 och lördag 10-14 <3

Nu längtar jag efter just att få sova och drömma söta sådana …

One thought on “Att gratulera några dagar för sent och att tipsa om en klänning …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *