Den där boho toksnygga kappa …

Det finns plagg som är lite mer annorlunda på det där coola sättet, för att du som har på dig de kommer inte att se ut som de flesta andra och misstänker att denna kappa från amerikanska Free People är en sådan som man bara älskar eller som man inte riktigt ”fattar grejen med”.

Då jag köpte in den tror jag att ni förstår var jag står i denna fråga och insåg nog att jag  inte var ensam om att fastna för den då flera har verkligen gillat …

img_9778

Färgerna är klockrena och höstliga och den är sådär oversize skön som många plagg från Free People är då de skall vara så i sin bohemiska och avslappnade stil … Du kan dock gå ner en storlek utan att den kommer att vara för liten…

img_9789

Väska från Karl Lagerfeld & boots Toga Pulla från lavendettaclothing.se

img_9788

Lite friskare i luften idag utan att för den saken skull vara kallt, det perfekta september vädret denna torsdag helt enkelt och nu skall jag fortsätta att jobba men utan att anstränga min vänstra arm <3

Kram <3

6 thoughts on “Den där boho toksnygga kappa …

  1. Jag är oftast en L tyvärr. Önskar man bodde närmare Borås så man kunnat komma och prova kläder på plats :) Du har så himla fina kläder i din shop Michela!

    1. Jag tror att du hade kunnat ha den och bara så du vet så har du returrätt i 14 dagar =)
      Får helt enkelt ha en ambulerande butik =) Tack snälla för att du gillar det jag säljer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *