Se skillnaden =)

Är nu åter i butiken men får se hur länge för just nu gör det rätt så ont i vänstra arm där getingen stack mig för 2 dagar sedan…

10.40 var jag åter på vårdcentralen och idag bestämde läkaren att de skulle ta blodprov på mig då jag hade rätt så låg blodtryck.

Hade jag varit allergisk så hade reaktionen kommit direkt och då är det så allvarligt att 112 måste ringas för är man allergisk mot getingstick man kan knappast andas så ingen allergi för min del men troligtvis en geting med mycket och stark gift.

Skönt ändå att de tog lite prover för armen är mer svullen idag än igår och då det värker pga. att den känns som att den skall sprängas när som helst.

Tog en bild där jag jämför de men då skall man veta att undersidan är värst då det är där den stack mig.

img_5661

img_5665

Fick även ta lite flytande cortison på vårdcentralen men just nu längtar jag redan till sängen och att bara få somna bort lite för inatt har jag vaknat vid flera tillfällen och smörjt in armen utan att jag dock har märkt någon skillnad…

Nåväl passa dig för getingarna för nu är de både slöare och giftigare och tack till alla på Vårdcentralen Sleipner för trevligt bemötande <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *