Att kunna steka något på sin arm …

Skall snart gå och lägga mig för nu kliar svullnaden rejält och den har ännu inte gått ner trots tablett och kräm så en skön natt sömn är nog vad jag behöver …

Nicole vill inte ens ta på den men när hon kände hur varm min underarm är så tänkte hon steka pannkakor på den =) Vi skall kanske inte överdriva men har nog aldrig varit hetare =)

Så här såg jag ut när jag lämnade butiken tidigare idag: Skinnjacka från Karl Lagerfeld, nya Miss Me jeans och den läckra tishan från Love Moschino.

img_5642

Och så önskar jag en viss person en trevlig resa för kommer att sakna de dagliga samtalen, skratten och de alldeles för dåliga skämten som påminner om mina egna.

På fredag när Nicole är hos sin pappa kommer min fina väninna Mikaela från Sigtuna som skall stanna över till söndag så en mysig helg väntar men nu skall jag ta min arm och gå och lägga mig <3

Det tråkiga är att här hemma finns det ingen som tycker synd om mig (jag vet att det bara är ett getingstick men ibland vill man bara bli ompysslad … Nicole tycker bara att det ser obehagligt ut och tittar på sin serie i min säng medan Knut ligger under den och snarkar.

Det där med att få lite empati och omvårdnad är nog a mission impossible i detta sällskap här hemma så armen och jag skall gå och lägga oss…

En fråga: är det sant att getingen som sticker en dör efteråt eller är det bara något man har hört men som saknar substans?

Bara lite nyfiken att höra vilket öde väntade den efter att den besökte min arm utan mitt godkännande =)

img_5623

Buonanotte <3

4 thoughts on “Att kunna steka något på sin arm …

 1. Jag känner igen det där. Samma hände mig i somras. Jag är typ allergisk mot getingstick. Det svullnade upp precis som på dig. Tror att det tog ett par veckor innan det inte syntes alls. Håller med dig. Det gjorde jäkligt ont det där sticket också. Vet inte vad som händer med getingen sen faktiskt. Håll ut. Det blir bättre och bättre dag för dag. Kram i cyberrymden från en som tycker synd om dig och som vet hur det känns.

  1. Vad skönt att ngn tycker lite synd om mig iaf. för får ingen sympati alls hemma =)
   Den har tom. blivit större under natten och så spänner det en massa så idag har jag lite ont också men men … bara man vet att det är inget att oroa sig över … Har hört att man kan tom. få en värre reaktion vid nästa tillfälle så vi får nog passa oss för getingar i framtiden =) Kram

 2. Fy farao! Jag hade ilat till Apoteket och sett om det inte fanns någon mirakelkräm!

  Har du haft på något?
  Jag har bara blivit stungen en gång, men fy vad det satt i, var i Köpenhamn och shoppade…

  Så all sympati och kolla med Apoteket <3

  1. Har varit på både apoteket och vårdcentralen och skall dit igen om 30 min. då det har blivit mer svullen under natten men så länge jag inte har feber så är det nog lugnt verkar det som … Men det gör ont =) Tack för dina sympatier, behöver lite sånt =) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *