Den där army gröna coola klänning …

September månad fortsätter att bjuda på sol, varma dagar och sköna kvällar så tänkte idag visa en klänning från Oneteaspoon som i modellen är som en oversize boyfriend skjorta men i klänningform och i lite tjockare denim med två fickor vid sidorna.

Du kan ha den hela hösten med tjockare strumpbyxor och med sköna kängor, stövlar eller varför inte klassiska Timberland som jag alltid hade när jag var i 16års åldern och som för några år sedan intog de åter sin plats som någon slags trend sko när de i verkligheten alltid har varit en slags klassisk känga att plocka fram? Älskar färgen på de och köpte ett par när jag var i Orlando för några år sedan.

img_0022

Oavsett sko så har du här en skön klänning som en kund köpte för att ha utan bälte men som blir lite tuffare och lite mer ungdomligare om man har den där accessoaren som markerar lite midjan? Nu hade jag bara min sedvanliga i guld men varför inte en bredare som hänger lite på höfterna?

Man får helt enkelt välja efter det där eget tyckande som ibland känns lite osäkert men det handlar om att testa sig fram, kanske prova och köpa något som man ej brukar köpa för att ha en viss förnyelse i sin stil men som ändå känns rätt för just dig.

Tittade på ett stylingsprogram och själv hade jag nog dessvärre ”dissat” det mesta då stilen kändes alldeles för tantigt men det är en fråga om vad man gillar och inte gillar som det mesta i livet <3

img_0017

img_0040

Dessa handgjorda boots är från italienska El Vaquero.

img_0035

Och nu går denna söndag mot kvällen och imorgon början den där nya veckan som ger oss nya möjligheter men som ofta ser likadan ut som förra =)

img_0024

Nicole och jag har ätit, Knut badat och snart väntar det där söndagsprogrammet som gör att vi sätter oss framför teven och tittar på något som vi båda tycker är någorlunda underhållande: The Bachelorette =)

Kram på dig <3

2 thoughts on “Den där army gröna coola klänning …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *