Fotning Juicy Couture …

Ikväll så fort jag kommer hem tror jag att jag kommer att somna på det där sättet mormor gjorde när hon skulle läsa sagor till mig som liten, dvs. direkt =)

Hon hann nog aldrig ens uttala ”det var en gång” innan sagan var slut och där låg hon bredvid mig med öppen mun och snarkade (själv snarkar jag dock inte och sover mig veterligen med stängd mun också =).

Nicole är hos sin pappa till söndag så att de får väcka henne med nutella och bacon frukost på hennes födelsedag. En väldigt märklig kombination av frukost enligt mig men det är vad hon önskar sig och sedan på eftermiddagen och kvällen är hon min och Knuts så att vi får sjunga, dansa och ge paket till henne <3

Tillbaka till denna fredag på jobbet som innebar att alla stenplattor på vår gata är borta, de har tagits bort under kvällen och inom 2 veckor skall vi få nya snygga sådana på vår gata i stan =)

Västerlånggatan idag men är ändå nöjd för idag har mina öron fått vila från allt borrande vilket är en glädje i sig…

img_9829

Idag har Karolina under en timma  fotat fina Amanda som har den där kroppen som tyder på mycket träning för som vi alla vet så ligger det mycket slit bakom en vältränad sådan oavsett hur ung/gammal man är …

Fick även reda på att hon har kontaktats av programmet ”Gladiatorerna” för att provspela och kanske kanske att vi kan få möjligheten att se henne i framtiden i tv-rutan. Håller självklart tummarna även om det redan är smickrande i sig att få frågan. Inte många som kontaktats i det ändamålet misstänker jag, inte jag iaf. =)

Framförallt var det idag fokus på fotning av nyinkomna velour dressar från Juicy Couture och träningskläder från samma märke.

Vad tycks om den underbara läckra färgen cobalt blått? Denna set kommer senast imorgon i webshopen WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE

img_9827

Här får ni se en bild på den <3

Finns inget skönare och mer värd sina pengar om man tänker att ”investeringen” handlar om att dela priset med antalet ggr man använder dessa kläder.

img_9742

Har dock redan hunnit byta ut några bilder i webshopen med dagens nytagna och då på de där läckra träningskläderna i leo print som du finner  i vår märkesrea.

img_4812

Kram så länge, snart stänger Knut och jag butiken för att njuta av en skön fredag kväll <3

Trött ansikte tar ledig kväll …

(Skjorta Gestuz & Please Classic New Usual)

img_9815

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *