Nicoles dilemma & riktiga karlar …

Skrattade när jag pratade med Nicole tidigare idag och hon berättade att hon längtade efter sin nutella frukost hos sin pappa och familj imorgon när hon fyller 14 år.

”Mamma, jag vet bara inte hur jag skall göra för jag kommer troligtvis att få en burk med nutella och om jag lämnar kvar den där kommer Anna (Nicoles bonusmamma) att äta upp den och om jag tar med mig den hem till dig så kommer du att äta den”.

Hahaha! Skrattade för hon var verkligen bekymrad över hur hon skulle lösa det hela. Ett nutella kassaskåp verkar vara den enda möjliga lösningen för oss mammor och bonusmammor som inte kan låta bli den där burken som bara skriker ”ät upp mig” =)

Har idag tagit hem paketen som väntar på henne imorgon då jag hade gömt de på jobbet, hon är nämligen som en spårhund som letar sig fram till de för att innan öppning redan nosa sig fram till vad de innehåller.

img_6675

Apropå onyttigheter såg jag idag första avsnittet på programmet ”Riktiga karlar” där coachen är Jonas Colting, som snällt ställde upp en gång när vi skulle filma ”Småstadsdrottningar”. Han gav mig en lektion i löpning som filmades… Jag skrattade så när jag hoppade barfota i gräset men tyvärr visade det sig vara problem med ljudet på flera sekvenser så det kunde tyvärr aldrig användas.

Oavsett detta så handlar ”Riktiga karlar” om några män med väldigt osunda matvanor och ingen som helst träningsvana. De skall coachas i 4 månader till att utföra en triathlonlopp, en utmaning som känns nästan omöjlig när man får se de i detta första program.

riktiga_karlar_programbild

img3-tv4cdn

Måste säga att det var en riktig ”feel good” känsla som lyste igenom och jag tror att detta program kommer att bli ett sådant många kommer att följa då man har lyckats fånga underbara karaktärer som bjuder på sig själva och även om de verkade till en början lite självsäkra märkte man även tydligt hur en viss självinstinkt och osäkerhet inför vad som komma skall växte fram.

Underbart att det är Jonas som är den självklara coachen till detta program och har du missat programmet missa inte att titta på nästa avsnitt…

Önskar dig en underbar lördag <3

2 thoughts on “Nicoles dilemma & riktiga karlar …

  1. Godmorgon i Borås, ville bara önska dig en trevlig dag och skriva att paketen ser fantastiska ut,SÅ vackert inslaget. Hoppas dottern löser sitt Nutella dilemma=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *