Onsdag 14/9 mellan 19-21 …

Idag har det varit väldigt kvavt i vår småstad och då speciellt i butiken med tanke på att jag var ”tvungen” att ha dörren stängd på grund av allt borrande utanför som bara ekar i mina numera trötta öron.

Som tur är hade jag idag hjälp av Matilda (utan H =) och hennes sällskap gjorde att tiden gick både fortare och framförallt var mycket trevligare. Läs hennes senaste inlägg HÄR och bli inspirerad.

Om anledningen till att hon skulle komma var att jag skulle jobba på lagret så skedde detta inte. Gissar nämligen att min abstinens av kollegor på jobbet (då jag är alltid själv) gjorde att jag tog tillvara på alla minuter hon var där men nu har jag nog uppfyllt lite mitt behov så nästa gång skall jag vara mer effektiv på det jag borde göra än idag =)

Vi har ändrat datum gällande den bloppisen/rea vi hade tänkt ha i butiken en söndag så det nya datumet är onsdag den 14/9 mellan 19-21. Då kommer Matilda att sälja sina både använda och oanvända kläder och så kommer även jag att ta med mig några privata samt lite från Nicoles garderob.

Förutom detta kommer jag att ta fram utvalda kläder & skor från märkesrean upp till butiken och ha fantastiska erbjudanden som gäller endast under de 2 timmarna <3 Ta med dig väninnan, systern, mamman, dottern eller grannen och kom till butiken La Vendetta på Västerlånggatan 30-32 i Borås för underbara fynd den kvällen <3

Och hemma tog jag ett skönt kallt bad och låg där och plaskade länge för att sedan lägga DENNA välanvända tisha i tvätten för det var precis vad den behövde efter 2 varma dagar.

jogy9448

Nicole sitter här i vardagsrummet och fixar sitt hår efter att ha skickat ytterligare en lista över saker hon önskar sig i födelsedagspresent . Vet knappast hur många sådana jag har fått senaste månaden men de blir som tur är mer och mer rimliga för nu är det mer Gina kläder som gäller jämfört med den första listan som innehöll valp och dator …

Hon insåg nog den där tråkiga sanningen om att man sällan får allt man önskar sig, den där tråkiga lärdomen som man helst inte vill veta av men som gör sig påmind hela tiden =)

Nu önskar jag dig en trevlig kväll och glöm inte onsdag den 14/9 19-21, lovar att påminna dig om några dagar igen <3

Kram

 

 

 

2 thoughts on “Onsdag 14/9 mellan 19-21 …

  1. Hej Michela,

    Tack för en härligt blogg! Och för en fantastisk webshop! Det är som godis för ögonen, vilka underbara kläder!!! Innan jag lägger en beställning vill jag bara höra med dig ang. Oneteaspoon Vintage Extreme V neck dusty black, som du har på bilden. Hur är den i storleken? Vilken storlek har du? Och färgen, det står att den är svart, men tycker den ser mer ut som en matt mörkblå?

    Hoppas du har tid att svara :-)

    Mvh
    Danijela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *