Hip hop style … or not …

Imorse när jag gick upp och vägde mig visade äntligen vågen en vikt som tyder på att jag är på väg ner och äntligen har jag gått ner 4 kg från den där max vikten jag har vägt som mest i år.

Skööönt även om det är 4-5 kg kvar och det är just de sista som är riktigt jobbiga  … Skulle jag behöva av någon anledning gå upp i vikt skulle jag fixa detta hur lätt som helst! Varför skall det vara så otroligt svårt åt ena hållet men inte åt andra?

Idag glädjer jag mig över mina – 4kg och detta firar jag med en vaniljbulle!!! Skämtar =)

Nicole kom till butiken efter skolan och satte sig på kontoret en stund innan hon tog med sig Knut hem. Precis innan stängning ringde hon mig för att säga att ”köp kycklingfiléer på vägen hem” … Det och ris stod nämligen på den bestämda menyn för kvällen så bäst att göra som hon säger =)

Imorgon kommer Mathilda och hjälper mig i butiken så att jag kan mestadels vara på lager för att städa och ställa i ordning så kom gärna in om du vill få hjälp av en stilsäker ung tjej … 

IMG_9621

 Nicole och jag har ikväll tittat på Gynnings omstyling program och tycker nog att de borde kalla mig som expert för jag är snart 45 och så här såg jag ut på väg ut med Knut ikväll …

Testar hip hop stilen i dessa nya mjukisbyxor  från Oneteaspoon med mycket häng som kommer i webshopen imorgon…  Bara 2 inköpta då jag tror inte att många följer den här ”stilen” men erkänner att de är otroligt sköna och ja, lite annorlunda speciellt när jag gick till Nicoles rum och visade mig i dem samtidigt som jag sjöng lite hip hop och hoppade runt …

Hon skakade på huvudet men jag har nog fastnat lite för de =)

IMG_4656

Kram <3

3 thoughts on “Hip hop style … or not …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *