Fotning och grimaser …

Min dag startade denna soliga måndag med att gå till Salong Youniqe för att fixa håret och så nöjd jag är med att ha mörkare slingor i det håret som i flera år har varit lite för blond och lite för långt men så gillade jag det då och det är trots allt det viktigaste =)

Lite för rakt men hann inte busa till det innan jag var tvungen att springa till butiken för att möta upp Mathilda och Karolina och fota lite till webshopen. Så tacksam för att vi fick lite sol då det där ljuset gör så mycket när man fotar …

Lite bilder på nyheter samtidigt som jag ser till att få in något från märkesrean som vi aldrig har hunnit fota egna bilder på.

Vad sägs om detta underbart söta linne från For Love and Lemons?

IMG_9458

IMG_9457

Kombinationen nude och black är så snyggt och till den finns även en underbar bolero som du finner just HÄR om du vill ha något över armarna.

Eller vad sägs om denna snygga kjol i mocka med knappar i guld (just storlek 36 var något för stor för Mathilda =) från Gestuz med en enkel men ursnygg långärmad tröja med vida ärmar för 1099:- från samma märke?

IMG_9504

Samma tröja men i marinblått hade jag på mig medan jag stod bredvid när tjejerna fotade och telefonen ringde …

Och det var Nicole som ringde och undrade var vi var … Då det visade sig att hon var i närheten dök hon upp i gympakläder efter just gymnastik i skolan och så frågade jag om Karolina fick fota henne … Nej? Karolina fotade ändå =)

IMG_9544

IMG_9545

IMG_9546

Och kan inte annat än att le åt min dotter som på söndag fyller hela 14 år och som alltid skall ”vägra” allt jag ber om <3

Hon tyckte också att jag skämtade lite för mycket med tjejerna ”Mamma, fortsätter du så kanske de inte längre vill jobba med dig” … Den tanken har aldrig slagit mig =)

Vi gick tillbaka till butiken för ombyte och så här såg det ut =)

Bestämda och snabba steg  och tagsen på kläderna som fladdrade runt … Livet som model …

IMG_9570

Som finale för dagens kort fick Mathilda välja en outfit efter den stilen som hon själv älskar och så valde hon svarta skinnbyxor (kommer till webshopen imorgon), skön oversize V-tisha från Oneteaspoon, fluffig och mjuk kofta från Free People (kommer till webshopen imorgon) och den söta behån från For Love and Lemons som du finner HÄR.

Nicole var inte den enda som stod för dagens grimaser =)

IMG_9580

IMG_9590

WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE

Butiken är öppen imorgon 11-18

Tack Mathilda & Karolina för idag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *